<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
宋飛正傳個好主角
Natasha: I used to have nothing, and then I got this job, this family…
The Avengers-復仇者聯盟(香港粉絲團)
最愛 · 1 小時 ·
【不劇透】相信好多人都覺得《Black Widow》太遲拍,而且唔明點解要擺喺《Avengers: Endgame》之後上映。放心,睇完之後你就會明白Marvel點解會咁安排,Fans會非常感觸,唔劇透了,自己入場感受吧,enjoy!
版主等緊入場睇第二次…..😛
可能隱秘到復仇者們都唔知道
講得通 就係其他果3個都比彈指消失咗
廢 what?
我反而睇完更加唔明點解咁安排除咗片尾果幕解得通
Natasha係 avenger 呢個家庭入面究竟做緊咩位
阿媽?定家姐?
唔係ca3 片尾 美隊單人匹馬入監獄救人咩,重見到監獄啲人瞓低哂, ironman 扮聽唔到電話比佢救人

Ca3 比人拉嗰班咪team cap, 鷹眼、女巫、蟻俠、飛隼,黑寡婦無比人拉到掛,機場大戰臨尾幫隊長就消失
其實動作場面係有既 都算多
但幾乎全部都同taskmaster冇關
似係MK家姐
應該話唔係拳拳到肉嗰種動作,大部份人想睇嘅係ca2果隻埋身肉搏
但而家係變咗特技大場面,空中邊跌邊打埋一舊,直升機掉落嚟fing fing下,似馬戲團多d
No father
知Tony啫 都無人提過vomir點
應該CA帶隊Natasha幫手
既然冇人知vomir ,點解又要屈落Clint 到呀妹身為職業間諜唔係咁易俾人昆到啊
的確動作場面唔夠喉
Taskmaster打鬥場面真係太少
但佢應該都會比個女人招募左做僱傭兵?
作為補完故事睇係OK
整體套野算係normal冇咩驚喜
鍾意marvel世界觀既睇完會覺得圓滿
唔係mcu fans既可能會覺得可有可無

btw red guardian個角色演得好好夠搶戲
個肥佬係咪Captain Russia? 有冇ca咁好打?
啊妹同avengers都冇關係同感情
收錢做僱傭兵啫 有咩昆唔昆
點解賣預告會話係end game之後
唔係蜘蛛俠個ffh之後

馬浮fans又可以無限ff解讀劇情了
一腳伸咗ca出街但吹水多
因為得Clint同Nat去vomir 但得Clint返黎啵
實會係Hawkeye套劇到講返Clint點同阿妹解釋架啦
咁講真阿妹同Clint又唔係熟 佢都係收Valentina order做任務啫當
Task master似係就咁就收咗皮
咩啊 係civil war同infinity war中間啵講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞