<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
咩原因令你而家先黎追

呢套起手入marvel series已經算唔錯

後尾唔明又可以追番av3 4
你當機場果下單擋左 就各自走佬
呢套bk 講既時期可以好短
或者片尾揸架靚機走就係
CA3片尾救人/去wankada會合
個人覺得呢套係最爛marvel電影
我仲諗住講解除控制後 TM都係想殺BW報仇 咁就會衝突位深刻啲
珍 就算唔比人控制
都冇理由停曬手
吹水,唔駛整幕咁強調再問bw

然後大隻佬咪覺得佢流料同佢咬
結果手都斷埋
預5O+
同正常時空既CA冇交雜
Yelena真係好撚肥
咗亞洲非洲一定易笠d
點解班寡婦仲救模仿大師,明明佢老豆係始作俑者加害佢地,d女人咁小器,唔隊冧佢都算,都未至於救佢做同伴掛
話時話戲中支液體其實佢都可以交待拎左支去幫bucky解除洗腦, 增加連結性
剩番支咪解左tm
攞果陣時已估到
套套都要再cut
硬係覺得同taskmaster打得到喉唔到肺咁
91 年先坐監,會覺得蘇共冷戰既影響力仲存在,美隊就算醒返,佢會以為個世界都仲會拎美蘇既代表人物黎比較。所以佢覺得美隊就算無見過佢都一定會問起佢
其實今集電影同蛛蛛俠都係屬於無限傳奇後傳

同埋老豆完左任務就坐監
老母完左任務就隱居
呀妹完左任務就比人洗腦
其實嗰幕係刻意強調返佢地另外三個人既時間仲停留喺一家四口嗰陣時,見返面都好快就入返角色,甚至可以話從未抽離過

相對返就係bw已經經歷過好多野,但竟然可以重新揾返童年時代最美好既一段回憶
應該話,最好既野仍然喺度等緊佢
其實有少少呼應返呀妹話一路等緊復仇者出現
BW打redroom除左報仇同英雄主義,仲有少少個人既責任喺入面
IMAX版有22分鐘係IMAX比例畫面呀

我睇imax,幾場空中大戰都係full Digital imax比例

https://deadline.com/2021/06/marvel-studios-black-widow-imax-aspect-ratio-1234770755/

IMDB可以check IMAX版有冇專用比例畫面
電視劇幾套仲好睇
覺得antman差d
老啦當年mummy 好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞