<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
阿妹拍呢套戲嗰陣究竟有冇去操fit修身,對手臂完全冇線條,好似日日朝9晚6嘅ol中女手臂咁
個段我反而唔覺女權
之前Avengers 2一早提過絕育呢件事啦
https://www.google.com/amp/s/www.ttshow.tw/amp-article/81904

綜合媒體報導,身材較圓潤的佛蘿倫絲普伊在電影開拍之前,就被外界質疑「外型」不符合黑寡婦的條件,甚至在2017年電影《我和我的摔角家庭》(Fighting With My Family)飾演一名職業女摔角手,當時被酸民攻擊「腿太粗」,她也不甘示弱直接回嗆:「取笑我腿粗是沒有任何幫助的,也不會讓所有小身型的演員,在好萊塢的發展合理化」。

據悉,當年佛蘿倫絲普伊接演《黑寡婦》時,就堅持自己的想法:減肥是拍戲的「禁忌」!她也向漫威工作室清楚表明「要是強制要求減肥就寧可不演!」,她說:「當我獲得這份工作時,我最想知道飲食上有沒有規定,是由他們控制,還是我自主決定,這對我來說是非常重要的事情,我寧願不要加入這種要一直檢查飲食作息的劇組!」。
無 佢話唔會減肥
marvel迫佢減 佢會退演
sorry 我係指佢好刻意拎出黎講
佢開頭一出場果時 我心諗啊妹你又肥又矮嘅?
都幾唔專業 你個角色係一個殺手 修身去貼合返個角色係演員嘅責任
拍過全裸,個身型好頓

不過我屌
如果真係出,應該都剩係借個名用,唔會跟漫畫咁俾綠魔做局長
暫時名單有us agent=ca, 阿妹=BW, ghost=antman, 都係d忠忠地但係未完全忠嘅人
所以迪迪尼咪就係怕太多人唔睇劇,但劇情又要跟到MCU時間線,搞到幾套劇結尾唔湯唔水咁
屌cls,咁撚大牌嘅,今次個角色係一個身手敏捷嘅特工,唔撚係摔角手喎

唔操fit咪next下個囉,全世界得佢一個做bw做咩得似咩

屌你老味再係咁落去再下代bw搵個200磅肥婆做都係似
#明嘅就明
唔夠人講唔夠理據就撻呢句出嚟
幾鍾意最尾bw講個段
既然呢個家都修補到 或者復仇者都可以修補到少少
好多人無睇過宋飛可能
咁當年Iron Man走個Nick Fury出嚟,都唔係個個都知邊個嚟。況且suppose BW係早過Falcon,Marvel都預咗大部份觀眾唔識佢
一個人清左個到場掛
俄羅斯有冇強烈譴責呢套辱俄電影?
係唔係無戲院上3D?
但佢出到嚟效果幾好笑
所以我接受到
咁red room boss個腦梗係咁
個post居然咁靜
個人電影仲要唔係起源其實收貨母女丼好正成日有意無意show波
未睇,但荷里活大部分戲反派都係俄羅斯人架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞