<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
邊套戲/劇集?
係咪你太care
睇之前以為電影同漫畫又crash咗
佢連老豆都打得贏啵
當然 劇本決定左係黑寡婦要贏
我都以為有 原來假消息
啱啱睇完 我聽到有人知個阿姐乜水 我就一定知佢有睇falcon and winter soldier
btw如果套戲上先而之後出套電視劇我相信大把人都唔知條友乜水
阿妹要膠就膠 要狠就狠 演員做得幾好
你諗多左
大佬 人地細細個就送入紅房 俾人折磨到冇哂感情
你仲想人地點樣
已經好過captain marvel 好多
其實有無睇the falcon and the winter soldier都唔大影響
呢兩套都無明確地講Valentina係邊個
反而今次片尾對白上暗示左Yelena之前已經識Valentina
當係有個Yelena嘅熟人話比佢知Nat係因邊個而死, 觀眾接收到呢個訊息都足夠
直升機燈個下我都嚇親
因為佢老豆唔知佢地受過咩苦 特登講到好白就係要俾佢知你累死佢地
應該係同佢deal左啲野 任由觀眾ff
咁我真係唔識分佢做唔出定劇本令佢收斂
不過劇本都出事,上一幕仲係度谷緊啲情緒,突然間彈另外一個人出黎做其他野
香港仲未有迪迪尼加其實真係好影響
迪士尼你幾時先俾香港有得睇迪迪尼加
我唔係fans 但有追晒包括劇

小弟係戲迷
Ok 👍🏻
你啱 現場啲反應係 當Valentina話係Clint害死佢家姐啲人立即嘩哂出聲
我以為個基地比nick fery收左做天劍局接phase 4

點知咁就炸左, 咁既規模基地跌落地面既破壞力應該唔低於索高維亞好多,希望之後會為依件事命名

我都唔知關phase 4咩事,似鋪鷹眼劇集多啲
阿妹扮BW 擺甫士好搞笑
唔認得,仲以為taskmaster求其揾 演員,原來係之前特務onJ3女主角同007女郎
跌落荒地冇影響
佢咁堅持唔係講大話都似係
又係想專登引用返電視劇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞