<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
你覺得好睇就得 覺得唔好睇就唔得,就係attention seeker
成套野同Netflix d 爛片差唔多
劇情就普通通通 冇咩驚喜
最尾另外比鷹眼張相個女人係乜水
最後個妹想去殺鷹眼?定唔知佢家姐成個死因係點?
Taskmaster個演員41歲
仲大過ScarlettJohansson
MCU發展到而家,宇宙線吸引好多,地球線比較悶
毀咗容ok la
比較想知係完左iw 之後拍
定civil war 之後拍
2019年初,漫威聘請內德·本森改寫劇本,並開始選角。影片於5月底在挪威開機,此後在英國、匈牙利布達佩斯、摩洛哥和美國喬治亞州梅肯等地拍攝,10月殺青。

原來兩套戲完哂先拍 前傳

如果civil war 隔一年出 震撼好多
二戰老兵何來二百歲
Yes
Their mission back in Budapest
Sorry
我真粉都頂唔緊
明明套戲有法拉同梁朝偉
但件尚氣真係好難頂
194x年,當美隊2x歲,到202x,本身應該係90幾100
佢再穿越番去活多一段歷史
唔係差唔多200?只係因為血清影響冇點老,70歲左右
個個人都有唔同意見架啦
無計啦,老豆死咗呀哥又死埋
我覺得美隊根本無見過紅色守護者
唔係,但我都唔明點解要close up
唔好意思,睇完都唔明
老實講 過癮一定唔過癮 如果你純expect佢係其他marvel電影
但作為完整番black widow既一套電影 我覺得算係咁

BTW最尾鋪緊dark avengers? yelena以為Barton 殺左佢 ?valentina係咪Falcon and the winter soldier 個個
屌佢老母,架red room豆腐渣工程嚟㗎?
爆一個引擎可以炸晒成架艦
啱啱睇完,ok啦補完返個故事,不過就冇乜驚喜位,最近電視劇洛基正好多
唔覺係補完
想睇前傳多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞