<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
跳返自己世界已經係養完老之後
後生果陣一直係另一個世界攬女鋸和牛
個個都走出嚟話人唔識佢真係好煩係咪覺得自己有睇劇好撚有優越感
可能之後Thanos啪完化咗灰
冇 Stan Lee 嘅marvel
有冇人唔明呀媽點解咁順攤變節,明明幫咗俄佬咁耐又高職位
唔明點解你咁多負皮
Marvel係咪諗住以後玩fans向
班fans又係咪要人睇晒廿幾套戲先俾人入場睇新戲
far from home已經係
冇子宮 生唔到bb
做臥底3年 唯一感受到做人媽媽嘅時光
母愛令佢變節 尤其知道自己研究原來用咗係個女到
NPC搵到架飛機咁神,如果佢暗示一下有人幫佢咁會好好多
宜家就係冇 完全唔知呢個角色想鋪d咩
作用就係等人估佢係Taskmaster
natasha 染完髮, 搵埋架飛機, 之後點搵返steve rogers, 依part 應該有故講下, 其實有無其他作品提過?

steve rogers 本身係幾十年前好似the intern robert de niro 個角色咁 每日都要剃好鬚, 頭髮要短

但走佬個段時間留長髮同鬍鬚

好想睇下依part 會講d 乜
仲要睇埋香港未有得做嘅電視版
四處流亡仲邊有時間剪頭髮剃鬚
擺甫士同彌補內心痛苦個解釋都好似好牽強
覺得做笑位ok
但煞有介事咁解釋就有啲尷尬
失望中
Taskmaster行行企企
我都覺
飯枱場戲,Nat話阿媽coward
就係Nat覺得阿媽都知red room太過火但係又唔敢反抗
task master 有啲浪費左
唯一好j既 係佢完美copy左好多熟悉既格鬥模式
ca ws bird guy black panther 動作
頭先google 原來有套官方漫畫講中間呢part
上網有無得睇
我都覺得係咁
佢洗腦解除之後
第一樣就係問BW隊冧咗佢老豆未
明顯好care
成套BW
開場搶樽 —> 失敗
布達佩斯追人 —> 失敗
Red Room同紅色守護者打 —> 有優勢但被人偷襲打入監倉 又失敗
仲有啊妹真係養咗隻狗
想知點解valentina可以知道得咁details
咁specific 到係clint害死佢
成套野其實都幾有007/mission impossible feel

有幕白鴿另我諗起吳宇森
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞