<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
阿妹自隊個下笑左出黎,夜市人生咁
佢講個句:依次一定好好玩
心笑左出黎
仲諗住真係會好似之前啲消息咁講有iron man客串吓
唔係仲要有當地信用卡先得咩
我有美帝卡
睇開心版
啊妹啲戲都叫屎
我覺得佢handle呢個角色完全恰當
應該都冇咩人投訴
最後幾條女圍毆BW個陣
有啲似黑豹1,三枝棍形成三角陣個下?

仲有一下TaskMaster左手彈把劍出嚟,似IW proxima midnight個下?
值唔值睇imax?
又或者值唔值入埸睇。。。
緊張,開心,渴求,嬲全部都係同一個表情,如果佢只係個路人甲既就ok既
開心 同嬲 點樣同一個表情
佢係家座聚會屌鳩natasha果陣係笑緊既咩?
鳩砌都有個譜
係mcu fans無唔睇理由 問得都應該唔係fans 咁你睇唔睇都無乜所謂 唔係一陣完場果陣同果d女人一樣問佢做乜無啦啦死左😂😂😂
明既就會明,唔會同你哂口水
你話覺得佢戲屎冇咩問題好主觀
但你講啲咩開心 緊張 同一表情呢啲理據太鳩砌有客觀事實睇到
是但諗起一兩個畫面都已經唔係
Imax就唔使啦,利申一向主張有用imax機拍嘅戲先睇imax
唉,你真係戇鳩
係都要引人屌你
個樣有郁就係唔同表情
咁Edan碌大對眼做戲正頭影帝級啦
唔講啦
你就真係戇鳩
好撚簡單笑緊同喊緊點樣可以係做到同一個表情?知唔知咩叫表情?
你話佢冇演技咪得,懶係pro咩柒野緊張 開心 渴求 嬲都係同一表情 明就明
講埋啲野唔撚make sense柒撚左就想走住屌 拎尾彩 緊係唔想講啦
其實點樣知佢係咩
Wiki幫到你 https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_IMAX_films

下一套應該係Dune/ no time to die / top gun 2
雖然都已經知套戲一定好撚女權左膠 但係有啲位真係睇到眼突 打打下個boss又話咩女人唔值錢乜乜乜…其實真係唔洗咁hard sell
配埋首cover真係世界級
走住屌
有 TM 飛落黎嗰時係ironman 姿勢
要回多次條戇鳩一句只會講你講得有道理
唔好阻住人睇post
返返去以前個人電影 嗰啲用完即棄既boss咁
我好衰壞過凱婷 你殺左我 你就係英雄
變咗恐怖片
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞