<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
我以為係tm無傘咋喎
Tm飛落嚟嗰陣唔多覺有揹嘢
你係感性方面講得好好 套野真係bw 嘅一個 closure

不過fans想expect 勁多 ,由其是等咗咁耐
打戲拍得唔好 完全浪費咗 taskmaster
雖然我覺得真係唔太好睇 , 不過對bw 呢個角色好唔捨得 覺得佢真係有血有肉

同埋bw 無superpower ,會期待睇佢啲 spy skill 點樣智取 動作場面可以拍得好啲, 反而佢呢方面係其他 series 會出啲 個人電影就真係著重補完呢個角色,甚至覺得有啲hea

Fans睇一定有失望
或者調番轉講

佢有兩個屋企 無憾了 可以去犧牲
想睇前傳多d
咁更加strength 佢要犧牲既決心

救番兩個家庭既決心
果d裝備應該跟身
成套suit
taskmaster = Ghost

condom 嚟
爛得過Captain Marvel?
除咗角色外貌之外
爛得過
我覺得至少成個劇本係正正常常先
感人位同笑位都幾夠
主要問題係TM被雪藏得太過份 同埋打戲明顯唔夠
個樣老咗咁多,無説服力
我覺得又未至於 係所有野都差啲野咁
我覺得點都好睇過雷神1
有冇人見到Stan Lee?
有回春技術
蟻俠
同意同 ghost 一樣,主要奸角變左工具人比浪費,今次taskmaster個角色仲要相對出名D。不過同其他mcu戲一樣,優點都好多 ,好難會話係差。

開頭15分鐘好到我唔似睇緊mcu

選角,打鬥,配樂保持高水準
同thor2差唔多
Ching有陰陽眼?
可能最反唔想死就打血清
喊左
幾好睇
成個BW人生完滿左,好期待有下集,有個妹老豆老母出黎做任,成家人幾搞笑
係真係有失望,等咗咁多年
反派好唔得,不過真係好難搞,一套戲要補完Budapest 事件,俾角色一個closure ,仲要鋪接班人,某啲方面要犧牲下,如果可以有多一套電影/影集會好好多,無辦法啦。。。呢套戲一定係closure 最重要
睇完呢套戲一開始真係為nat開心,喺片尾佢心中嘅遺憾解決咗,知道咗親生阿媽冇拋棄佢,救咗阿妹同埋反派個女,有種解開心結終於可以勇敢向前行嘅感覺,但其實我地觀眾已經知道佢嘅結局,一家四口講再見嗰時原來已經係永別,佢越開心越有希望我就越覺得傷感
冇Nat
睇完覺得好唔夠喉

套戲其實冇想像中咁差,純粹佢用taskmaster做反派,個個expect重打戲點知最後係重文戲

成件事係衰在太遲,如果當年civil war之後就上呢套話題性會高好多,會係咁估之後iw會點,eg死亦都會感人啲
但而家作為佢最後一套真係有啲失望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞