<黑寡婦>劇透討論區(1)

1001 回覆
48 Like 32 Dislike
同感...

而其實呢個位係好矛盾,因為佢問Nat 嗰一刻,End Game 當然係未發生,而 Nat 係唔知道未來 Steve Roger 會返返去以前,佢只係知 Steve 解凍之後先再出現返,所以其實就算 Red Guardian 真係有同 Capt Am 交過手,Nat 係得知呢個故事時都係會 黑人問號。

Time travel Steve 著返衫做任務唔係冇可能,不過一定係 covert ;如果 Isaiah Bradley 既Captain 歷史可以冇人知,time travel Steve 一樣可以打過 Red Guardian 冇人知。

但當然可能好似其他人咁講,Red Guardian 佢問 Black Widow Steve Roger 有冇提過佢 ,可能只係問佢有冇曾經 reference 過佢都係一個 Super soldier。

另外 Red Guardian 係時間線上如果係未死,唔知佢同 Zemo Bucky 同 Sam Wilson 幾時會 cross over 呢 ?
Quantum of Solace

另外仲有同 Tom Cruise 做 Oblivion 都好深刻
https://youtu.be/MxZbxXssfNc
有冇人知道呢首咩黎
哈!
就算佢真係有同ca打都唔係主世界ca
會係上一個時間循環線既ca
主世界個ca去左另一個世界養老屌女,要打都係同另一個世界既rg
都冇交代點解nat 講兩講就嬲
on9架你
antman2公認屎上最垃圾
個片頭好撚正
問過Thor2未
BW炸反派個女個陣得幾歲,
點解轉眼間咁大個做埋TM
其實無論個伏線係點知道既就係marvel已經冇可能搵chris拍返出嚟
其實唔match
留意下
佢踎低起身都有「唉唉」聲
內戰之後佢似媽媽 Endgame同幾個拍擋FaceTime嗰度更加睇得出
當Budapest單野係2000年-2004年都叫合理少少嘅
尚氣將會最爛
會唔會係:
美隊冰封之後
民眾崇拜隊長犧牲精神
(連agent coulson都有閃卡)
跟住rg出道
好勝既佢覺得做自己左好多大事(佢覺得)
都係俾隊長精神搶左風頭
之後仲俾人閒置
所以一生都活喺隊長(精神)之下

佢問nat 隊長有無提過佢
rg覺得隊長醒左之後會回顧歷史
可能會知道佢以前d勁野(佢覺得)
點知事實係識佢老鼠
就算黑寡婦打鬥少 特技hea 劇情簡單 都叫有唔少靚女睇下
尚氣連個主角個樣都咁柒咁反胃真係入去齋睇梁朝偉咩我等開心版算
呢套淨係得真粉會睇埋
呢樣真 主角撐警 個樣又成個清潔阿叔咁
我諗啲人就算比錢入場都只係想睇人打柒佢
諗起之後仲會喺其他marvel電影見返佢就唔開胃
可唔可以唔好俾戲份佢
我想像唔到佢個樣喺啲戲到扮型
自帶柒味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞