Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
細廠嘅繁中有時係機翻有時直頭係簡轉繁
基本上得殘中就實係玩返英文/日文
睇攻略話要打過一次老豆先得
全部skin黎, 唔駛買住
到你玩熟左隻game又想轉skin先買
買左
detroit, death stranding, control全部神作
但係應該唔係幾襟玩
borderlands 3如果單機玩 買唔買得過
2千幾
你只玩一次通關就算數既 咁真係會好快玩完
如果追求多分支/結局既淨係detroit已經有排玩
有無D畫風溫和D GAME?
好似SWITCH果類

好似下下都3D動作大片咁唔係好鍾意
唔知係咪你想要,頭幾隻都係d輕鬆小品
journey
gris
a short hike
Dorfromantik
a hat in time
Katamari Damacy REROLL(塊魂)
二之國
人中真係好正
https://discord.gg/j9UmNMzYdP
DISCORD放出黎先
但係自動POST免費GAME BOT唔知出咩事
FOLLOW都唔自動POST
睇緊點解

同埋個GROUP我諗住同我自己個STEAM GROUP共用
所以整左個國語區唔洗理
睇你對射擊類既刷裝game興趣有幾大
講真要刷既裝絕大部分都係主線地圖上既boss,
單人刷會比較方便(殺boss>logout>login(respawn boss)>殺boss>loop)
多人玩既內容有final boss打既副本得2個, 其他有5 waves打既地圖好似有9個(井,水池,3000,6個試練), 幾個人一齊打係有趣既, 但單人打如果裝夠強既話其實都夠做
此外都係睇下個graphic風格岩唔岩你口味

利申PS4玩晒season1, 最近砌左PC再買多次,買埋ultimate version
同埋就算玩人地既save file我都好享受
好有趣,會同朋友試試
想揾好似芒享可以玩幾百粒鐘果啲
Alan wake我都鐘意玩,我諗ok掛
原來FIFA21前日有特價
$75好似幾抵
好耐冇玩過足球GAME
想問下如果出左新版
舊版仲會唔會有更新?
唔會
點睇dead cell?
不過呢類Game好似喺switch上面玩好啲
好好玩 建議買
正到爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞