Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
正?
升升下就易玩 win streak左20場了 但我淨係都係打到8火
House party好唔好玩
好好用
武器型態4係咪起碼要過左雙boss先解到?
有時淨係得牛頭都當過左?

用邊把易打啲
淨係得牛頭係細boss關 個關既大佬都會係個兩隻 建議殺左牛先 因為隻人跌落半血會勁好多

武器型態4我都未有好似係要同d人係咁講野先解鎖到

邊把易其實好睇你錘仔拎到咩 個人感覺弓拎到好既錘仔最勁 步槍就本身最好用
Grim dawn 有冇好玩既職介紹
好快會玩到冇左一日

所以趁佢減10蚊咁多
就果斷入手

冇記錯要前三把武器夾埋總共用左最少6個血升級先有機會出第四把
咁正
自己上crate entertainment forum睇啦 近戰遠攻召喚混合太多得揀
齊dlc嘅話, 啲技有set裝可以變咗做第二招
真係睇你想用咩技同儲咩裝去揀職
同埋好老實講全部配搭都夠你玩完ultimate campaign, 但係endgame可以去到幾多層真係有差距

我之前玩火飛盾virtue's light set, 玩落係幾過癮, 但係endgame SR60至70已經卡著

另外最好學下點用GrimInternal同GDStash
玩咗一個禮拜已全成就metro exodus
想知Deep Rock Galactic耐唔耐玩
冇FD玩的話係咪線上合作都OK
好耐之前喺中國買過game搞到嗰地區去咗中國,冇睇清楚就課咗$400入去,宜家變哂做人民幣。想轉返去香港度買game 想問各位ching有冇辦法
用信用卡買一次佢check到信用卡邊到發行會dum返你去果區
佢end game係儲overclock(裝落武器度, 有部分會大改把武器特性)
overclock可以靠每個星期assignment同deep dive攞
deep dive係連續玩三關, 分中高難度版同極高難度版

隻game最好係任務類型足夠, 地圖超級random, 我唔覺唔覺玩左100個鐘

有friend玩deep dive會易d, 無fd就咁玩無問題, 好易搵到人玩
冇信用卡嘅話可以點算
開個發達lone oepay,有張mastercard
thanks, ching
冇繁中好難玩
感謝
有咩DLC係一定要買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞