Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
rougelike 姐係一死就要由頭黎過?
Ys
想問今次sale類似Divinity打怪game既話有冇其他
Eiyu*Senki 隻gold version 係強化版? 買gold唔駛買原版? thx
gold係新一集
ms store 得手掣冇差電池買睇過豐澤都冇
要裝patch
點解我一隻H game都無買過無收藏過,但佢係咁推探索名單係咁比h game我
根本登記八達通搭車食飯用哂佢算啦
要買咩咪照買,一條數
睇出面post Tap and go入app都一粒鐘,點用
Divinity 2
borderland 3一出買時買左預購包
依家DLC要點買好?
有season pass 1
diu m1 mac 用唔到gamepad on99
用GeForce Now 解決到問題,好爽

how? 唔明
裝完 原來有伍家謙做旁述
不過好9 同太少隊 退左錢
我steam library一隻咸game都冇
佢summer sale個面版有show幾隻咸game俾我睇添
我直接$152 買season pass 2算數
當之前super deluxe早買早享受, 頭4個故事dlc 我都未玩晒

諗緊就咁season pass 2
其實係,有時RAN 極都冇岩用BOON 真係難打10倍
逾玩得多B3逾想玩番B2.... B2真係好撚正
SP2 就係得 Director's cut同 Designer's cut, 兩個都唔做特價各賣$119
淨番得啲Multiverse Disciples of the Vault Cosmetic Packs, 同Multiverse Final Form Cosmetic Packs
如果你有SP1/Deluxe, 之前應該有送Final Form

之前買咗deluxe真係得番買SP2呢個option 除非你散買Director's cut或Designer's cut
B2已經做咗經典上上地神枱, 但係B3啲槍個感覺正好多
雖然anointment玩爛咗成隻game balance, 同埋故事真係好一岩一忽
S2係咪有埋director cut
我見steam到DLC管理,得16個DLC
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞