Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
有冇online 合作game 推介,最近玩緊Valheim
個故事不停提緊我唔好再玩玩完10 mayhem 一次我估我都唔會再掂,重玩一定係b2,連pre sequel 都好過佢,除非係完全無視對白故事剩係玩槍咁b3係唔錯
都唔係史低
GOTY 黎
睇你角色能力去查案
多支線結局
Dusk Diver 酉閃町 有冇人玩過掂唔掂?有d似p5 ..台灣出品
我覺得故事同Gameplay都比較一般,唯一可取之處就係西門町街景
唔建議買
devil may cry 5 正唔正
B3 個MATACHING 好似麻麻地
低 LV 好難SEARCH 人
希望遲下有crossplatform 會好d

無玩一年, 而家咩角色流派係主流?
好玩, 爽
同問另外想問如果要買嘅話個組合包應該點買 同埋應唔應該宜家買?(得8折)
今日又買左2隻:

she will punish them
tainted grail: conquest
我玩左兩隻角色已經唔同再重復主線........
無意中見到3小俠今年8月出
https://store.steampowered.com/app/985810/GrandChase/
無ps5版update (主要係個大量敵人mode, 光追唔要都罷)
好玩嘅, 睇你有無ps5咁解
Shadowrun: Hong Kong - Extended Edition
有無人玩過?係咪纇XCON?
姐係電腦 買平個個就ok?
係, vergil dlc無減價可以等打爆左仲想玩先買
其他dlc無乜大用
想買p4g 但係見佢系統需求冇寫mac
係咪姐係玩唔到 第一次用steam
多謝巴打,好有心機
香港好似無乜人玩咁
zane好極端, 有dlc1 class mod同purple tree就好勁, 你冇買dlc就會發覺佢成個角色設計有問題

另外Fl4k purple tree action skill廢廢地, 但係佢pet build 其實好恐怖, 火力可以高過fade away crit build, 大boss一下直入immune phase, 仲有dlc4 class mod雀仔派炸彈配fish slap/lightspeed 又係好勁

而家叫做齊dlc嘅話, 4 個角色都可以好勁
所以要買就唔好諗慳嗰少少錢, 直接買ultimate版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞