Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
Crusader king 3買唔買得過?
洗唔洗買埋佢啲DLC?
hades 好玩係好玩, 但都係我覺得BALANCE 做得未夠好
ROGUELIKE GAME 來計我覺得仲係輸比 DEAD CELLS
但100蚊內真係超值
用tab and go去2000fun買卡唔知得唔得
Crusader king 3買唔買得過?買得過

洗唔洗買埋佢啲DLC? 買,不過係等10年全部dlc出晒先一次過買
有興趣玩就買齊
game錢可以做好多野
用黎買英會好唔抵
啲DLC係英雄嚟?
定係其他裝備嚟
有啲7仔有$200 steam card
CK2已經係DLC地獄前科
間公司我慣左叫佢做DLC地獄社
季票會包當季英雄加幾件skin仲有幾日雙倍經buff咁
行軍之焰就有新陣營中國同埋用黎刷skin嘅pve模式
就算冇dlc啲英雄全部都可以農game錢買
但價錢貴好唔抵
寧願用黎買skin買處決正好多
STEAM 係咪無H GAME?

鬼佬果D免了, 通常好HARD CORE
咁如果我買齊晒所有DLC係唔係代表我可以解鎖全部英雄
定其實有一部分只可以用遊戲幣解鎖
點會冇, 有啲日系以前放係dmm fanza賣嗰啲, 都有代理轉英文版賣
(不過有啲代理好似支那公司黎)
即刻買返dying light
我無特別心水, 又無買開, 唔知用咩KEYWORD搵到
係,齊dlc=直接解哂全英雄
依家買佢個COMPLETE EDITION應該係除左最新嗰兩個英之外都解哂
應該summer sale冇特別放係頭版
啲user tag "sexual content" "nudity" "nsfw" "mature" 之類應該有好多
可能你steam setting 冇disable filter
簡簡單單轉珠有mirror, huniepop, wish, lollipop

貓女系nekopara,動作類有sword x hime

戰棋 英雄戰姬Eiyu*Senki (呢隻堅好玩)

錢多咪買埋AI少女

跟住標籤揀成人仲有好多
即係隻game會持續更新?
記得至少買加強版
本身都係一路出新英
今年應該都會keep住有更新
因為隻game玩法喺市面上冇同類競爭品只此一家
一句講哂 原價都值
Disco Elysium - The Final Cut

抵玩
睇review好似 無咩打鬥 想問係咪當睇小說咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞