Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike

大多數DLC單賣都係食負皮GA LA
買白金版夠玩??
其他dlc係咪只係獨立勢力?
咁都好D
打仗要記兵種相克好煩

玩內政開心D
典藏多左8個新人仔同game mode
咩未日,天災, 殭屍圍城,Mode 咁樣
係咁架啦買曬就無嘢好買
新驚等返一年半載先減得多 我都係掃咗啲史低舊驚 大把indie未埋單
文明5我買完都冇時間玩
6買黎都係擺係度多
要睇實際情況
買白金版就一定
之後買New Frontier Pass DLC或者補Anthology睇邊個平
我懶得計數
見台仔有計數,如果依家買白金+補A包係平過就咁買A包
一樣有哂所有野
唔係講緊就咁買Anthology呀
係白金版+New Frontier Pass DLC呀
白金版+ New Frontier Pass=Anthology
白金版再補Anthology唔洗計都知平過就咁買Anthology啦好冇
明明人地就係 問緊買完白金再補A

"想問買完platinum再補買anthology唔係會平啲"
A Summer’s End - Hong Kong 1986有繁中
https://twitter.com/oracleandbone/status/1413483623118868484
仲有廣東話字幕
屌,下個sales係幾時
呢隻要支持
隻game唔見有計時器倒數
係咪代表永久有-92%off?
哩D野廠商可以隨時改
從來冇永遠
訓左冇睇 不過已經買左文明6
係真係標錯價定點
不過文明6我見佢成日都做特價
好多人都話5好過6
但我5玩極都唔知點上手
買咗

Planet coaster 11隻DLC
Planet zoo 5 隻 DLC
Fallout 76
Transport Fever 2
Raft
Astroneer
Surviving Mars + 所有DLC
HOBO simulator
Thief simulator
Monster Hunter World
Dying light
Far cry 4,5
No man sky
The tenants
Overcooked 2
Beyond blue
Subnautica
A hat in time
Outer wilds
買完咁多都冇時間玩
不如唔好買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞