Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
越黎越多game有殘中冇正體中文
she will punish them 好唔好玩,我見Early Assess未入手住
我買咗!啱啱玩但堅係玩唔停手!

巴打一齊玩?
好呀, 但我唔係成日得閒玩到今晚睇下有無機會先
老實講 我無玩佢既戰鬥 覺得行落手感唔太好

睇佢整完人 個加點似有心機做

到整人既部份 超出預期 好似點整都靚

同埋整到東方人樣

個人覺得佢不如正正經經 整扑野h game啦

一係野心大d加埋扑野入戰鬥度
無計, 支国市場大咁多, 搵嗰啲字幕組大把人做翻譯

睇唔慣唯有轉返英文
d支那人慣左
無殘體就review洗版負評:we want chinese
聽聞殘體係一D支國公司判左一堆嚟做...
好似依家SWITCH出堆GAME好多都係得殘體...
因為我問過人點解HADES無繁中
遊戲公司都係想賺錢, 無必要同錢作對

本身支那都有唔少漢化字幕版, 搵嗰班友買個翻譯就搞掂
profile 框框係"點數商店" 買

買左隻party game 同deep rock galacitc
deep rock 好玩
Deep Rock Galacitc 呢隻幾好...
我無FD玩係街場玩都幾開心
比得epic限時獨佔就知佢咩料啦
真係咁正 等陣買下 留I’d?
新手一齊join
我前幾日都買左Hades,google完見到好似有得cross save
https://www.ign.com/wikis/hades/How_to_Enable_Cross_Saves

EPIC限時毒佔
冇正體中文
隔1年返黎冇50% OFF
D人咪又係一樣爭住比錢
咁有D想係STEAM買埋隻HADES添...
我好耐之前買game都係寧願買得日文同英文嘅game
都盡量少買啲有簡中冇繁中嘅
因為等於支持緊game廠淨係得簡中都可以食哂成個中文市場呢個方向

但近年支那仔成日喺到嘈we want Chinese,冇簡中就負皮
台仔對簡繁呢樣野又好似完全唔care
結果真係比佢地搞到多數二三線廠得簡中冇繁中呢個狀況
好玩 但我發現原來我唔咁中意roguelike
巴打隻game係咪啱多人玩,單機係咪難搞d?
整完個人多唔多嘢玩
淨擺Pose就入正題定係有啲劇情咁
呢隻我入左list
特登上YouTube 睇下人玩, 戰鬥個part 真係好麻麻,似高不成低不就咁

我會再等下先買
應該係For單機,多人玩就第二種趣味

利申:玩咗冇耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞