Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
TOV 應該係tales of 系列數一數二o既佳作.
戰棋
遊戲性高,好丁
愛觸手仲可以玩venusblood frontier international
唔該哂上面幾位介紹
今晚番去買隻翻雲覆雨先
重點係睇月底優惠
配優惠抵到爆
今個月
The Surge 2
Yakuza 3 Remastered
都係唔錯嘅GAME
當然你唔o岩冇計
Metro嗰個月堅抵
今個月得the surge 2有性趣
過一排steam trade收key算
入咗bundle啲key通常都賣得好平
我覺得Wasteland 3,不過2隻買灑都OK,atom都唔錯
Total War: THREE KINGDOMS好似話唔再更新,爛尾
而家好似剩係去到官渡之戰?佢d dlc 加加埋埋都幾貴
買乜鳩 呢d垃圾 xbox game pass包哂
如果ONLINE GAME打算長玩
買好過租
話明垃圾 梗係屌兩嘢屌厭就算
好心動想入隻wildermyth
但冇特價
tales系列既戰鬥真係唔識玩
玩緊tob都係9襟
用女主玩無雙
Red Dead Redemption 2買唔買得過?

之前ps4爆左次,諗住電腦玩多次,依個價買唔買得過
無 好耐之前送過
DLC真係買唔落手
咁我連隻game都唔買lu又慳兩舊
隻全戰3國只係得個殻
如果玩開三國誌用三國誌做標準,隻全戰會好失望
想問下有冇人係用oepay 買到野? 之前一直都work,但係fail 左一次之後就一直都唔得. tap and go 又work 唔work?
最後10個鍾
買齊哂未?
tob 真係唔識連技 換女主以外更加唔識用 又搵唔到教學 攻略教連技 玩到一半冇心機

不過利申淨玩過nds tales of heart
我玩tob都係9禁
但當初出果時唔係個個都讚到隻game天上有地下無嫁咩

仲話:total war呢隻咁正既遊戲終於出三國啦/估唔到班鬼佬咁熟三國,還原得好次史實
仲砌緊個cart,返到屋企就一野轟落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞