Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
求救
Humble Choice之前訂閱左$12 Month-to-Month Premium
中間暫停左一個月
今個月再俾錢要$19.99
是咪正常
任何優惠暫停=冇左
所以係唔會暫停直接取消
講緊哩個優惠唔包括CLASSIC
Get Humble Choice for only $8
Limited time: Join Humble Choice this week and you will lock in the price of $8 per month for the next 3 months. This month features Bloodstained, Last Oasis, and Superliminal. Plus, enjoy 9 other games, all for a total value of $280! One price each month, dozens of games to keep and play forever. New members only.
限新用戶8美金每月, 3個月, 9月7日截止
睇清楚
未比錢?
未比就得
Thanks 咁係咪要再開多個新ac拎新會員優惠
同一張信用卡會唔會比佢block
YES
但係有可能BAN
我自己係KEEP住兩張信用卡輪流用
哩排佢仲搞電話驗證可能仲嚴左

記住最重要係
取消完PLAN就刪哂信用卡資料
唔好係兩個帳號留同1張信用卡資料
一定要刪
唔係BAN硬
Thx巴打 狗衝開多個ac訂今個月先
Football Manager 2021見60%抵唔抵買?之前見有巴打話買其中一年可以玩好多年唔駛買新,唔似FIFA咁,因為唔太多大更新野
Dishonoured 2同3好似史低
補充返
唔止唔好同一張卡
仲要唔好同一個PAYPAL ACC
哩點好緊要
fm最值錢係個database
除非你唔重視現實數據,剩係玩隨機人
否則一樣年年都要買
等2022先
等佢2022出左買新定到時2021平?
早買早享受
遲買平幾舊
睇左下
上年果隻落左架
最平係66% OFF
https://steamdb.info/app/1100600/
開咗個新ac但都係12usd
冇辦法
你遲左開
待下個月啦
開定D ACC先
唔係喺steam嘅game介唔介意我po
https://azaxor.itch.io/okiku

係一隻日本小品恐怖game
可以免費down 嚟玩 鐘意亦可以自己打價錢donate
Mon hunt world -34%扺唔扺買?
冇咩所謂
死唔大減價
不過唔急玩可以等大特賣先再一齊買
想早玩可以即刻買
呢隻最低試過減到幾多%?

下次大特賣係咪萬聖節?
咁都係依家買埋算,唔該晒巴打
玩過下DEMO,好花時間好正咁但新手好似又太難玩咁
玩好DEMO先
台灣獨立製作解謎冒險遊戲Carto
https://store.steampowered.com/app/1172450/Carto/
史低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞