Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
summer memories
slg仲有英雄戰姫
啱啱睇咗,麻麻地個畫風,同埋好似唔係幾好玩
呢隻唔係甜game咩?咁都悶?
見你話想玩咸game又唔想打J 推介兩隻

蘭斯10 同 多娜多娜一起做壞事

兩隻都遊戲性高 起碼玩幾十粒鐘

應該係玩過最好玩既咸game

不過steam無得買
無得買咁係邊度搵黎玩
我好似dlsite買 兩隻都有出中文版

rance10我玩左過百個鐘 抵買
而家係日本買咸game唔係有D特別既設定係日本電腦先開到嫁咩?
dlsite 好似
無 好方便 個網有埋中文 買完比個code你

down完入code玩得

就咁打game名都有教學
唔該曬遲下試下先唔知有無h game經典電車之狼
想問隻英雄戰姬 見到STEAM 有Eiyu*Senki – The World Conquest
係咪呢隻黎玩法係戰棋RPG?嬴左就有"進一步活動"咁?
遊戲性實用性抵唔抵J

另外搭單 Tales of Vesperia 呢隻評價如何
玩過就會明
https://steamcommunity.com/id/zelda0079/recommended/1163590
哩篇我寫嘅
85個鍾一半時間以上都係刷刷刷
SocialFeeds
個DISCORD群用哩個BOT
似乎可以發到免費GAME同BUNDLE消息
測多陣冇問題我就宣佈正式運作
前幾日為左Civilization訂閱左上一個月HUMBLE CHOICE
但7月份D GAME佢仲俾我換
係咪俾一個錢可以換兩個月GAME
雖然今個月D GAME 0興趣
你揀7月GAME果陣咪要比錢囉
定係你訂左99美金1年?
我訂左一個月姐 即刻停左佢先
今個月D GAME真心趕客
venusblood frontier international
戰鬥系統勁複雜 不過太好J好易除褲
劇情唔差 戰鬥系統好正
https://youtu.be/YshA5HAtzuY
最後一日
Rimworld邊到休閑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞