Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
前排GOG送緊又唔拎
睇黎我都要諗諗搞返個DISCORD
整個BOT入去自動FOLLOW 自動POST 免費GAME
Hades好好玩

有冇人一齊玩deep rock?
lm
試過係7-11買到電子steam card (直接去counter買 出飛比你)
價錢自己揀
但好似唔係間間有
順便講埋
D單要KEEP低(OR張STEAM卡)
條CODE張相日後可以用黎拎返比人盜嘅帳號
hades流暢度打擊感無敵
今日睇左廿幾頁, 好多都無乜興趣
鬼佬果D本來都唔會有興趣, 見唔少都係玩下砌圖, 其次就VR (但我無VR)
有D就唔知做乜係格鬥GAME黎, D 3D只會令我反胃.....

搵黎搵去先搵到幾隻傳統故事對白式H GAME, 但發現原來都係同一公司
仲要好似比街賣盒裝果D H GAME仲弱.......
今次買左一千蚊GAME...
但仲想買多幾隻...
SWITCH買左HADES,唔知同STEAM果隻有冇CROSS SAVE呢?

同埋有時見人地D profile有個框閃閃下,想請問係點整出嚟?

買完game 有積分
攞積分換
我玩fl4k mono兵仔都秒唔到最後mayhem 都係用nukeum加爆擊補彈不停炸都叫做幾爽
我玩到後期都仲係要拎到好boon先贏到,同埋我覺得啲武器基本能力仲勁過其他要unlock啲能力
買左
Grim Dawn
Infectonator : Survivors
Undertale
Fable Anniversary
Foxhole
Project Highrise
Risk of Rain 2
RollerCoaster Tycoon Classic
SYNTHETIK: Legion Rising
Mafia: Definitive Edition
Middle-earth: Shadow of War Definitive
The Sims 4
Divinity: Original Sin 2
Kingdom Come: Deliverance
鬼谷八荒
DLC Running with rifles: Edelweiss
DLC Running with rifles: Pacific
有無巴打有買Risk of rain 2 呀? 而家仲多唔多人玩呀? 有D想入手玩下
今年沖1000章
原罪2應該可以
Steam呢排做乜 library好多驚名轉咗做殘體
例如Detroit改咗做咩「化身为人」
睇見都想嘔
轉做英文可以解決 但買驚睇評論又冇得優先show返亞洲玩家嘅評論
點搞
開發者問題
佢覺得中文只有1種
幾好玩 一玩就冇停
買咗titan fall 2睇下仲多唔多外掛狗
risk of rain2
slay the spire
玩咗幾百個鐘都仲玩緊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞