Steam儲Game唔玩 #20 2021年夏日特賣(3)

985 回覆
8 Like 2 Dislike
Humble bundle 有hitman 1 2 但係得2 先有中文 bundle 入面啲game 全部得英文 唔係好想玩
變相 12usd 買 hitman 2 抵唔抵屌?
明白 我再睇睇先
唔該巴打
永ban hb

諗住開新ac用之前係第二個ac del左既舊卡訂閱
我已經係兩張卡輪住用
點知話我Order Canceled 無法驗證付款詳細信息
轉用paypal都唔得 唔知係咪俾佢周用同一張卡
ok 咁我再開新ac 等埋有$8優惠 再問埋fd借信用卡
都係Order Canceled
上網睇話係hb store買game就解決到
ok 我跟住做買隻$1既game 點知都係唔得
仲要銀行話已完成交易 扣左我$8+$1
為左買佢個hb choice 搞左成個星期都買唔到
以後唔撚用佢
PAYPAL要轉埋ACC
同1個ACC都會死

不過佢真係嚴左
可能以後冇得咁玩
唯有食返CLASSIC老本 OR 等黑5買年包
8蚊驗證果時會比
驗證失敗會退返
CHECK一下
冇退去佢客服投訴
我試左兩次都係新帳號先會要審批
如果舊帳號連12蚊個月都冇
真係唔建議買
佢所謂原價20蚊個月係太貴
我個classic冇左

同埋果次係第一次係hb俾paypal
唔知點解都唔得
140係多左咩?
老用戶不如狗
咁BAN法遲早冇客
佢自己話係商業用途先BAN
宜家拎優惠都BAN
太偏心新用戶
睇人玩左隻台灣indie game
OPUS:龍脈常歌
都幾高質
睇頁面影片
音樂唔錯
佢可能係之前買左白金版先140
2可以直接玩返1嘅關,都有中文
BioShock又減到史低
BioShock: The Collection $73.8
出咗就嚟十年,要入嘅都入晒
早買早享受
遲買享折扣
唔買免費送
Humble bundle今個月啲game真係俾狗玩
出完8蚊優惠就整啲垃圾俾人
望完個list得啖笑
宜家老用戶不如狗
想開新ACC拎優惠都難
仲亂BAN人
食得屎啦

https://barter.vg/bundle/5709/
4隻GAME入過包
No Man Sky有冇巴打買咗?
有FD先好玩
哩隻GAME單機時代果陣比人嫌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞