[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

聽日又要返工

番多兩日就收皮

開始諗到喊 今日開始諗要點積小成多咁儲下錢

聽日又要返工

番多兩日就收皮

又可以做廢青,真係好

20歲仔
慢慢等啦
25歲可以升lv
睇臨床心理學家話我有抑鬱, 但我都唔知抑鬱D 咩, 工作? 冇朋友? 鍾意GE 人有男朋友? 冇人生目標? 諗唔通人生的意義?

一個人果陣就會好撚DOWN, 會喊

成因

主要因為你喺香港
每日都有唔同嘅壓力
有啲時候放鬆少少
可能你嘅抑鬱就會冇左

20歲仔
慢慢等啦
25歲可以升lv

我唔想升LV

首先要有個男朋友

男朋友話我無朝早text 佢睇佢起身未(12個鐘時差),覺得我唔care 佢但我唔記得佢幾點要起身,又唔為意係要text 下佢。我覺得好無奈又委屈,明白佢唔開心,但又唔明白點解佢會睇得咁大件事,而且佢都無要我叫佢起身。之前都試過次佢因為咁嬲左我,諗緊其實係咪我太唔細心,定係我真係唔夠care 佢
睇完等一個人咖啡
男朋友話我無朝早text 佢睇佢起身未(12個鐘時差),覺得我唔care 佢但我唔記得佢幾點要起身,又唔為意係要text 下佢。我覺得好無奈又委屈,明白佢唔開心,但又唔明白點解佢會睇得咁大件事,而且佢都無要我叫佢起身。之前都試過次佢因為咁嬲左我,諗緊其實係咪我太唔細心,定係我真係唔夠care 佢

可能佢無乜自信
俾多啲信心佢啦

首先要有個男朋友

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

可能佢無乜自信
俾多啲信心佢啦

信任度不足
你唔算好痴身
佢可能要好痴身
發下少爺仔脾四姐可能
睇完等一個人咖啡

最happy ending係佢啦
係哈林首歌真係正

首先要有個男朋友

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

講左唔知幾多次
睇完等一個人咖啡

係哈林首歌真係正

周慧敏嗰首都好正

我明白

我明白

加油

可能佢無乜自信
俾多啲信心佢啦

信任度不足
你唔算好痴身
佢可能要好痴身
發下少爺仔脾四姐可能

我都唔知點樣可以比到信心佢 我的確唔算好痴身,好需要自己摺埋一邊既時間,佢就成日話我無付出,但我已經日日同佢傾電話。諗緊依D係因為long d 定係我地本質上既問題
睇完等一個人咖啡

係哈林首歌真係正

周慧敏嗰首都好正

不過套野真係冇乜好感動嘅位
同那些年差唔多
果然係同一個作者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞