[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

唔好客氣啦
記住日後點都好, 改變咗都係自己嘅

唔好客氣啦

岩岩識左個女仔幾好傾傾傾下佢係咁問我野(過去呀將來旅行野等等)同行3個fd就自己傾之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定點?
btw大阪有咩地方必去下個月出發

利申:鐘意佢

一個女仔對你問長問短
唔多唔多少都係對你有興趣
你係鐘意人就借呢個機會去了解返對方
去完旅行又share返俾佢知

唔好客氣啦

岩岩識左個女仔幾好傾傾傾下佢係咁問我野(過去呀將來旅行野等等)同行3個fd就自己傾之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定點?

一個女仔對你問長問短

到左依家都仲未收到電話,被人呃左d個人資料啦

見工係咁架啦
就快收工
就快收工

仲有一個鐘

一個女仔對你問長問短

咁而家點樣whatsapp r水吹好 大家先見得幾個鐘 whatsapp係咁r水吹都好似好odd...

都係嗰句, 分享生活
仲有如果覺得傾到盡就唔好死chur落去
寧願睇下有咩得意嘢之後先再share
就快收工

仲有一個鐘

我早返你地一個鐘
就快收工

仲有一個鐘

我早返你地一個鐘

大晒呀?
到左依家都仲未收到電話,被人呃左d個人資料啦

見工係咁架啦

算啦唔好咁介意
其實都係覺得失望多過呃資料我覺得
唔緊要啦 東家唔打就打9佢再去搵下一家
啱啱畢業姐
唔好逼得自己太緊
就快收工

仲有一個鐘

我早返你地一個鐘

大晒呀?

tree hole fight
ready
go!
就快收工

仲有一個鐘

我早返你地一個鐘

大晒呀?

做野啦望
就快收工

仲有一個鐘

我早返你地一個鐘

大晒呀?

tree hole fight
ready
go!

龍珠蕭一個打贏晒
返去買串魚蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞