[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
倒數倒數
倒數倒數

倒咩
我男友27歲我23歲 佢世界只有我一個 朋友都唔多個 但係我身邊好多朋友
我地拍左10個月 我返工返學其實好忙 一有時間我就會同佢出去 因為想比多d時間陪佢
佢好遷就我 但我覺得我地相處唔到 因為我成日share我返學返工ge事 佢都唔係好明 但我知佢好努力比反應我 但我聽完d回應 我覺得好悶 就唔想再講
好矛盾 我鐘意佢因為我知佢對我好專一 但我諗到將來 其實性格上面真係唔岩 我係好動 佢係文靜

咁你地一齊之前點相處

唔夾好難搞喎

我有話不如分手,我唔想曬佢時間,佢話唔想分開,佢會改,但其實佢都無做錯,有咩好改

而家感覺你同佢一齊係好似格硬黎

你問係咪拍得唔開心 我又唔係
係咪好開心 又未必
但我知佢會係一個好老公 好爸爸
如果真係諗將來的話

姐係佢打算將來同你結婚 計劃好?

有傾過 到我26歲就結婚 佢諗好多將來 而我一直都好想有個家 其實依方面 我地有共識。 只係相處落 好似有d問題

女朋友同個男仔wtsapp得好密 你地會點

冇女朋友

有冇同佢講過呢個問題
我會好呷醋
就算對方係gay或者乸型都好

講左 我問佢識左幾耐 乜都已經可以同人傾 佢話岩傾先係咁

chur唔chur佢都死
所以算啦睇輕啲啦

點睇輕 佢琴日呃9我同個男既去酒吧

坐底認認真真同佢講呢個問題
表示你係信任佢愛佢, 想繼續發展落去
但呢個人嘅出現同埋你(女友)因為佢而講大話
令你覺得好唔開心同不安

現階段唔好同佢硬碰硬, 唔係一句分手飛埋嚟就冇得避
建議可以話: 俾佢出去, 但一定要同你講
但你要有心理準備, 你講得呢個句就真係要100%信佢
寧願你乜都知道好過佢呃你呃到習慣晒

如果做唔到, 你就用自己方法吧
我好想同你一齊呀 想你做我最後一個既女朋友

如果"想"就可以成真我今日應該唔洗返工
想同人一齊就追啦
倒數倒數

倒咩

失業

又要返工

起身返工啦喂

已經做緊野

加油

做完野 hea陣
倒數倒數

倒咩

失業

成為廢青一員
有無巴絲打知
邊度有生日蠟燭賣
餅店好似要買蛋糕先有
好攰。
有無巴絲打知
邊度有生日蠟燭賣
餅店好似要買蛋糕先有

文具鋪
新人留名
我係一個control freak,因為佢選擇追求自由,琴晚分左手。 佢block晒我所有野,我本身係無朋友既人,唔知可以同邊個講,好辛苦。
好唔想返工喊到對眼腫晒,返工又要扮無野hehe哈哈真係好攰。

係咪就算幾好,唔比自由對方就係死證?
新人留名
我係一個control freak,因為佢選擇追求自由,琴晚分左手。 佢block晒我所有野,我本身係無朋友既人,唔知可以同邊個講,好辛苦。
好唔想返工喊到對眼腫晒,返工又要扮無野hehe哈哈真係好攰。

絕對係
除非對方完全冇主見冇朋友冇屋企人
唔係的話就算你樣樣做足100分都好
對方都會因為你控制慾太強而走
有無巴絲打知
邊度有生日蠟燭賣
餅店好似要買蛋糕先有

文具鋪

義大利蕃茄有擺晒出嚟
唔洗買蛋糕都買得, d款幾靚不過貴
倒數倒數

倒咩

失業

成為廢青一員

好攰。

要學會放低呀施主

倒數倒數

倒咩

失業

成為廢青一員

讀咩
有無巴絲打知
邊度有生日蠟燭賣
餅店好似要買蛋糕先有

文具鋪

義大利蕃茄有擺晒出嚟
唔洗買蛋糕都買得, d款幾靚不過貴

aeon係咪應該有
新人留名

絕對係
除非對方完全冇主見冇朋友冇屋企人
唔係的話就算你樣樣做足100分都好
對方都會因為你控制慾太強而走

唉 我唔知點先可以做到好似其他人咁
放晒手由得佢
可能對自己無信心驚佢中意左第二個
發現其他人比我更好
佢好多朋友
我就得佢一個朋友

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞