[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
前幾分鐘分手 求方法忘記對方 已del哂關於佢既野

已經成功左第一步喇
冇咁快復原嘅 唔使強求
慢慢會放低
岩岩識左個女仔幾好傾傾傾下佢係咁問我野(過去呀將來旅行野等等)同行3個fd就自己傾之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定點?
btw大阪有咩地方必去下個月出發

利申:鐘意佢

點識架巴打

fd搭fd出黎食飯 做乜?

咁快可以講將來

唔知wo...傾傾下傾到想做咩工 想買咩樓都傾埋

佢好似好急 佢返咩工
喱到有無絲打或有細路仔既巴絲?

有對中童鞋碼既鞋想送比人 全新牌都未剪 本來諗住送比對方
喱到有無絲打或有細路仔既巴絲?

有對中童鞋碼既鞋想送比人 全新牌都未剪 本來諗住送比對方

口度有個娘親
不過佢成日消失
有人可以講下通常約會有乜做?例如話題 身體接觸等等 係咪覺得岩時機就拖得?? 冇乜經驗

嗱 睇你本身同個女仔親密度
不如你俾多少少detail

咪又係睇人

所以咪就係要睇佢同個女仔咩關係囉

其實係之前既事 而家完左
關係就係經常whatsapp 有d曖昧咁 好多emoji 出街摸頭 撞下佢都唔抗拒 但話題就好似都係傾閒計(咩都傾下咁) 之後就唔知點進弓步

其實真係睇佢想點
我就咁睇你表達嘅野都睇唔清佢想唔想再進一步
摸頭呢啲都唔抗拒
即係佢同你之間嘅心理距離都幾細
試下問佢啲踩界問題囉
前幾分鐘分手 求方法忘記對方 已del哂關於佢既野

已經成功左第一步喇
冇咁快復原嘅 唔使強求
慢慢會放低

del哂佢啲嘢同唔再接觸
搞掂架喇
慢慢就無左回事
好攰[black]一個人on9真係乜都做得到[/black]
好攰[black]一個人on9真係乜都做得到[/black]

打丁?
[black]搞乜[/black]

打丁?

戒緊
[black]俾人用啲on9理由屌 仲要無意思既 笑死[/black]
我已經放棄左
返工鐘意左個男仔然後俾同事知道左係咁扇風點火,但佢又無動於衷但又肯同我玩又同其他女同事玩,屌

打丁?

戒緊
[black]俾人用啲on9理由屌 仲要無意思既 笑死[/black]

我覺得唔使完全戒
雖然少啲打會精神啲
[black]on9仔由鳩佢[/black]
我已經放棄左

慢慢來 總會遇倒
返工鐘意左個男仔然後俾同事知道左係咁扇風點火,但佢又無動於衷但又肯同我玩又同其他女同事玩,屌

打丁?

戒緊

我覺得唔使完全戒
雖然少啲打會精神啲

少左打
精神啲
[black]淨係識踩人 但自己又唔係真係好高級[/black]

打丁?

戒緊

我覺得唔使完全戒
雖然少啲打會精神啲

少左打
精神啲
[black]淨係識踩人 但自己又唔係真係好高級[/black]

Agger
[black]話明on9 係咁架啦[/black]

其實有啲人就係咁
人地點傳佢都唔信
除非你親口講
所以佢盡量都做倒同以前一樣咁
釣完魚返黎

打丁?

戒緊

我覺得唔使完全戒
雖然少啲打會精神啲

少左打
精神啲

Agger

聽完得啖笑

其實有啲人就係咁
人地點傳佢都唔信
除非你親口講

一陣啲同事玩佢咁佢咪好柒
所以你親口同佢講會好啲,起碼會信
釣完魚返黎

墨魚?

打丁?

戒緊

我覺得唔使完全戒
雖然少啲打會精神啲

少左打
精神啲

Agger

聽完得啖笑

好彩我都係wfc

其實有啲人就係咁
人地點傳佢都唔信
除非你親口講

係lum人就明刀明槍啦

其實有啲人就係咁
人地點傳佢都唔信
除非你親口講

係lum人就明刀明槍啦
btw同同事有更進一步其實無乜好處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞