[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
岩岩識左個女仔幾好傾傾傾下佢係咁問我野(過去呀將來旅行野等等)同行3個fd就自己傾之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定點?
btw大阪有咩地方必去下個月出發

利申:鐘意佢

一個女仔對你問長問短
唔多唔多少都係對你有興趣
你係鐘意人就借呢個機會去了解返對方
去完旅行又share返俾佢知

咁而家點樣whatsapp r水吹好 大家先見得幾個鐘 whatsapp係咁r水吹都好似好odd...

都係嗰句, 分享生活
仲有如果覺得傾到盡就唔好死chur落去
寧願睇下有咩得意嘢之後先再share

即係keep住咁講下自己生活 又問下佢呢排點樣之類? 絲打你收到呢d msg 唔會覺得怪怪地咩 因為呢條友係完全唔識咁“制” 但就成日分享生活野! 我之前有個fd試過一開波已經擺明車馬 又約又flirt 最後又比佢得左

每個人做法唔同, 又要睇對方buy點套
除非我對嗰個人都好有興趣, 如果唔係一嚟就約同flirt
我會覺得對方對個個都係咁, 跟手bye bye

分享生活唔係叫你樣樣嘢都share俾佢知
而係例如你出街, 見到d得意嘢or食餐好嘅, 影相俾佢睇
一嚟可以自然d打開話題, 而唔係無無聊聊問人做緊乜
二嚟又可以吸引佢都share俾你知, 互相了解
到差唔多時候, 就會開始有d曖昧嘢出現
就快收工

仲有一個鐘

我早返你地一個鐘

大晒呀?

tree hole fight
ready
go!

龍珠蕭一個打贏晒

岩岩識左個女仔幾好傾傾傾下佢係咁問我野(過去呀將來旅行野等等)同行3個fd就自己傾之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定點?
btw大阪有咩地方必去下個月出發

利申:鐘意佢

一個女仔對你問長問短
唔多唔多少都係對你有興趣
你係鐘意人就借呢個機會去了解返對方
去完旅行又share返俾佢知

咁而家點樣whatsapp r水吹好 大家先見得幾個鐘 whatsapp係咁r水吹都好似好odd...

都係嗰句, 分享生活
仲有如果覺得傾到盡就唔好死chur落去
寧願睇下有咩得意嘢之後先再share

即係keep住咁講下自己生活 又問下佢呢排點樣之類? 絲打你收到呢d msg 唔會覺得怪怪地咩 因為呢條友係完全唔識咁“制” 但就成日分享生活野! 我之前有個fd試過一開波已經擺明車馬 又約又flirt 最後又比佢得左

每個人做法唔同, 又要睇對方buy點套
除非我對嗰個人都好有興趣, 如果唔係一嚟就約同flirt
我會覺得對方對個個都係咁, 跟手bye bye

分享生活唔係叫你樣樣嘢都share俾佢知
而係例如你出街, 見到d得意嘢or食餐好嘅, 影相俾佢睇
一嚟可以自然d打開話題, 而唔係無無聊聊問人做緊乜
二嚟又可以吸引佢都share俾你知, 互相了解
到差唔多時候, 就會開始有d曖昧嘢出現

如果我share 左但冇乜回應 (即係佢自己唔share and 延續話題)係咪收得皮 btw 呢個係之前經驗 一開波都係傾下無聊野 發覺佢係唔會講自己野之後我放棄算

咁你都可以試下問對方嘅
例如你share咗d嘢食相, 咪順路問下對方鐘意食咩多
跟住順住個話題去

傾多幾次你就知道佢份人係被動
定係還是根本就hea答你
就快收工

仲有一個鐘

我早返你地一個鐘

大晒呀?

做野啦望

返咩工
東京有咩嘢必去景點
東京有咩嘢必去景點

毒撚聖地
東京有咩嘢必去景點

毒撚聖地

之外
東京有咩嘢必去景點

毒撚聖地

之外

咁就唔奶喇
未去過日本
女朋友口講唔會同果個對佢有意思既男仔wtsapp 轉個頭就唔覺意比我見到原來一直有傾 唉 係咪個個女仔都係咁樣
到左依家都仲未收到電話,被人呃左d個人資料啦

見工係咁架啦

算啦唔好咁介意
其實都係覺得失望多過呃資料我覺得
唔緊要啦 東家唔打就打9佢再去搵下一家
啱啱畢業姐
唔好逼得自己太緊

係搵工方面我都唔會迫自己咁緊啦 不過我係在意自己簽左授權同俾佢影印左張身分證
覺得自己真係死蠢 以後邊度未正式出offer前我都唔會俾自己d私人資料

其實真係自己衡量下
有時會你唔俾就唔考慮
不過應該好小數
女朋友口講唔會同果個對佢有意思既男仔wtsapp 轉個頭就唔覺意比我見到原來一直有傾 唉 係咪個個女仔都係咁樣

呢種心態真係唔多明
想俾多啲人錫
唯有等絲打s答你啦

呢種心態真係唔多明
想俾多啲人錫
唯有等絲打s答你啦

唉 我都唔知點 發佢脾氣又唔係 明知人地狗公r閪屌都仲要去接近人 屌!

呢種心態真係唔多明
想俾多啲人錫
唯有等絲打s答你啦

唉 我都唔知點 發佢脾氣又唔係 明知人地狗公r閪屌都仲要去接近人 屌!

係咪留翻啲後路俾自己
無知 福也

呢種心態真係唔多明
想俾多啲人錫
唯有等絲打s答你啦

直接同佢講你已經知道
講真,呢d事冇必要忍,就算我係絲都係咁話
佢依家嘅行為係破壞緊大家關係
你忍住唔講遲早都係有日會爆
[quote]

唔好客氣啦
記住日後點都好, 改變咗都係自己嘅

啱啱返份新工幾日 好辛苦好大壓力
幾日都無食飯忙到行唔開 人生究竟係為乜
無知 福也

夏巴呢排成日有名句
[quote]

唔好客氣啦
記住日後點都好, 改變咗都係自己嘅

啱啱返份新工幾日 好辛苦好大壓力
幾日都無食飯忙到行唔開 人生究竟係為乜

咁呢份工已經唔使考慮
都唔係啱唔啱你番
而係根本唔係人番
長命功夫長命做
人工高但係都分分鐘唔夠睇醫生
無知 福也

夏巴呢排成日有名句

名乜鬼吖
岩岩分手個ex就同人地去開心 自己就一個lonely
岩岩分手個ex就同人地去開心 自己就一個lonely

你自己都去搵開心咪得囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞