[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

Agger
[black]話明on9 係咁架啦[/black]

聽完得啖笑

好彩我都係wfc

由得佢吠囉
我嗰陣同班FD一齊做廢青有條友成日入黎話我地,話自己做KFC幾勁,你地就做廢青,我心諗點解做KFC可以做到有優越感

大大聲笑左
唔講以為佢做港區district manager

佢真係好撚戇鳩
成日做假膠,但又唔好笑仲要好煩,唔應佢就係咁屌人老母
btw我未見過有人做KFC做到有優越感

做人切忌有自信

個人宗旨係隱藏自己 叻都唔會出位

槍打出頭鳥
除非你識擋子彈

佢條ON9仔真係好煩
我只係學校識過下佢咁,佢係同我啲FD熟先成日無啦啦入黎講野,ON99咁
大學畢業
但同時用哂d錢(返學無返工好忙)無得去旅行 日常生活都唔夠
無得去玩都算 仲要連休息一兩個月都唔得(無錢迫住搵工)

其實自己取捨姐
冇穀種食咪要搵工
病都唔好病添呀
我上水了

葉秋定把撚
大學畢業
但同時用哂d錢(返學無返工好忙)無得去旅行 日常生活都唔夠
無得去玩都算 仲要連休息一兩個月都唔得(無錢迫住搵工)

其實自己取捨姐
冇穀種食咪要搵工
病都唔好病添呀

做兩三個月搵夠錢再休息囉
冇錢係咁架啦,係人都想休息啦

好彩我都係wfc

由得佢吠囉
我嗰陣同班FD一齊做廢青有條友成日入黎話我地,話自己做KFC幾勁,你地就做廢青,我心諗點解做KFC可以做到有優越感

大大聲笑左

佢真係好撚戇鳩

做人切忌有自信

槍打出頭鳥
除非你識擋子彈

佢條ON9仔真係好煩
我只係學校識過下佢咁,佢係同我啲FD熟先成日無啦啦入黎講野,ON99咁

on9何其多

好彩我都係wfc

由得佢吠囉

大大聲笑左

佢真係好撚戇鳩

做人切忌有自信

槍打出頭鳥
除非你識擋子彈

佢條ON9仔真係好煩

on9何其多

我都唔想理佢,係有時我好耐冇同班FD吹水,佢又無啦啦入埋黎嘈住晒,仲係度叫X哥,唔應佢又屌撚晒鬼,已經靜音左佢又係咁係度打字煩住晒
點解啲人可以咁撚ON9,成日扮假膠又煩

大大聲笑左

佢真係好撚戇鳩

做人切忌有自信

槍打出頭鳥
除非你識擋子彈

佢條ON9仔真係好煩

on9何其多

我都唔想理佢,係有時我好耐冇同班FD吹水,佢又無啦啦入埋黎嘈住晒,仲係度叫X哥,唔應佢又屌撚晒鬼,已經靜音左佢又係咁係度打字煩住晒

面皮厚+on9
絕煩配搭

佢真係好撚戇鳩

做人切忌有自信

槍打出頭鳥
除非你識擋子彈

佢條ON9仔真係好煩

on9何其多

面皮厚+on9
絕煩配搭

冇得頂
自信應該有
但過份自信 只會自取滅亡
拖拉近三年男女關係要有了斷
放棄過佢又搵返我
係時候搏了
放棄過佢又搵返我
係時候搏了

三年
呢位兄台既毅力過人
放棄過佢又搵返我
係時候搏了

撞落去啦 相信你都有晒心理準備
唇膏真係幾屈
可以由普通感覺變左有啲幻想既程度
(就咁睇下半邊臉)

又未搵到工,fyp壓力又大
有人可以講下通常約會有乜做?例如話題 身體接觸等等 係咪覺得岩時機就拖得?? 冇乜經驗

勸你唔好太心急
呢d嘢一做就冇得返轉頭
你地wtsapp有冇曖昧嘢先?

見到你之後個留意
開始有曖昧嘢就OK
試下行近少少唔覺意HI佢手背
睇下佢會唔會即刻保持距離

我諗身體接觸果d都算曖昧(hi手,摸頭,玩野咁撞佢,“meet"佢 之類) 但語言果到冇(最多加d心心emoji同傾計會好熱情) 因為我唔係好識flirt...

睇你身體接觸嗰part都未算好曖昧
都係靠言語上flirt下佢
例如冇傾一陣wtsapp咪問佢一句有冇掛住我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞