[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
男朋友話我無朝早text 佢睇佢起身未(12個鐘時差),覺得我唔care 佢但我唔記得佢幾點要起身,又唔為意係要text 下佢。我覺得好無奈又委屈,明白佢唔開心,但又唔明白點解佢會睇得咁大件事,而且佢都無要我叫佢起身。之前都試過次佢因為咁嬲左我,諗緊其實係咪我太唔細心,定係我真係唔夠care 佢

可能佢無乜自信
俾多啲信心佢啦

信任度不足
你唔算好痴身
佢可能要好痴身
發下少爺仔脾四姐可能

我都唔知點樣可以比到信心佢 我的確唔算好痴身,好需要自己摺埋一邊既時間,佢就成日話我無付出,但我已經日日同佢傾電話。諗緊依D係因為long d 定係我地本質上既問題

本身性格會有關嘅
同埋佢要求嘅付出係咩先
24小時都喺身邊?
其實有時好難做倒佢要求喎
有冇傾過?

開始諗到喊 今日開始諗要點積小成多咁儲下錢

我明白

加油

多謝你 多謝你地

首先要有個男朋友

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

講左唔知幾多次

唔多 十萬次左右
本身唔係好care有無
但當你發現身邊最frd既人一個二個都有男朋友
大家見又見少左既時候
果種空虛感
好撚悶

玩lol囉
成為下一個mata

首先要有個男朋友

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

講左唔知幾多次

唔多 十萬次左右
本身唔係好care有無
大家見又見少左既時候
果種空虛感

寧缺勿濫
最緊要啱自己

首先要有個男朋友

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

講左唔知幾多次

唔多 十萬次左右
本身唔係好care有無
大家見又見少左既時候
果種空虛感

寧缺勿濫
最緊要啱自己

當然喇
只係耐唔耐諗起就有D空虛姐
都無計 日子都係要過都係要繼續做狗
男朋友話我無朝早text 佢睇佢起身未(12個鐘時差),覺得我唔care 佢但我唔記得佢幾點要起身,又唔為意係要text 下佢。我覺得好無奈又委屈,明白佢唔開心,但又唔明白點解佢會睇得咁大件事,而且佢都無要我叫佢起身。之前都試過次佢因為咁嬲左我,諗緊其實係咪我太唔細心,定係我真係唔夠care 佢

可能佢無乜自信
俾多啲信心佢啦

信任度不足
你唔算好痴身
佢可能要好痴身
發下少爺仔脾四姐可能

我都唔知點樣可以比到信心佢 我的確唔算好痴身,好需要自己摺埋一邊既時間,佢就成日話我無付出,但我已經日日同佢傾電話。諗緊依D係因為long d 定係我地本質上既問題

本身性格會有關嘅
同埋佢要求嘅付出係咩先
24小時都喺身邊?
有冇傾過?

有傾過但佢好似唔覺得太痴身係個問題,覺得係我付出唔夠。佢認為付出係做D野令佢感到被愛,我地已經日日傾電話,佢會話我唔主動打比佢,次次都係佢開口話要傾,但其實日日傾我覺得too much

首先要有個男朋友

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

講左唔知幾多次

唔多 十萬次左右
本身唔係好care有無
大家見又見少左既時候
果種空虛感

寧缺勿濫
最緊要啱自己

當然喇

有時我都幾鐘意自己一個
可能慣左
係辛苦或者攰果時會諗下有人喺身邊會點

可能佢無乜自信
俾多啲信心佢啦

信任度不足
你唔算好痴身
佢可能要好痴身
發下少爺仔脾四姐可能

本身性格會有關嘅
同埋佢要求嘅付出係咩先
24小時都喺身邊?
有冇傾過?

有傾過但佢好似唔覺得太痴身係個問題,覺得係我付出唔夠。佢認為付出係做D野令佢感到被愛,我地已經日日傾電話,佢會話我唔主動打比佢,次次都係佢開口話要傾,但其實日日傾我覺得too much

咁我覺得似係你地唔多夾
你唔痴身而佢要好痴身
呢啲情況我覺得好棘手

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

講左唔知幾多次

唔多 十萬次左右
本身唔係好care有無
大家見又見少左既時候
果種空虛感

寧缺勿濫
最緊要啱自己

當然喇

有時我都幾鐘意自己一個
可能慣左

越大越唔鍾意一個人 好難頂
當攰同辛苦嗰陣有個人陪你既話會好過d
至少有個人聽緊了解緊你
然而

冇乜野嘅時間就好似慣左
但係見倒心儀嘅人又會發覺自己都仲係好渴望
到冇左又變番平靜

首先要有個男朋友

冇問題嘅
俾啲信心自己
我都係咁同自己講
雖然講完就算

講左唔知幾多次

唔多 十萬次左右
本身唔係好care有無
大家見又見少左既時候
果種空虛感

寧缺勿濫
最緊要啱自己

當然喇

有時我都幾鐘意自己一個
可能慣左

至少有個人聽緊了解緊你
然而

我反而越大越無所謂
可能已經慣左自己一個
有個人係身邊緊係最好
無都無所謂
好撚唔開心
好撚唔開心

請講低

講左唔知幾多次

唔多 十萬次左右
本身唔係好care有無
大家見又見少左既時候
果種空虛感

寧缺勿濫
最緊要啱自己

當然喇

有時我都幾鐘意自己一個
可能慣左

至少有個人聽緊了解緊你
然而

我反而越大越無所謂
可能已經慣左自己一個
有個人係身邊緊係最好
無都無所謂

慢慢都係咁諗
有固然好
冇都冇計
好撚唔開心

請講低

i have lost everything
好撚唔開心

請講低

分手?畢業?失業?
好撚唔開心

請講低

分手?畢業?失業?

分手
好撚唔開心

請講低

分手?畢業?失業?

分手

我既世界無左一半,甚至更多
好撚唔開心

請講低

分手?畢業?失業?

分手

我既世界無左一半,甚至更多

另一半=/=世界
根本唔平等
我男友27歲我23歲 佢世界只有我一個 朋友都唔多個 但係我身邊好多朋友
我地拍左10個月 我返工返學其實好忙 一有時間我就會同佢出去 因為想比多d時間陪佢
佢好遷就我 但我覺得我地相處唔到 因為我成日share我返學返工ge事 佢都唔係好明 但我知佢好努力比反應我 但我聽完d回應 我覺得好悶 就唔想再講
好矛盾 我鐘意佢因為我知佢對我好專一 但我諗到將來 其實性格上面真係唔岩 我係好動 佢係文靜
我男友27歲我23歲 佢世界只有我一個 朋友都唔多個 但係我身邊好多朋友
我地拍左10個月 我返工返學其實好忙 一有時間我就會同佢出去 因為想比多d時間陪佢
佢好遷就我 但我覺得我地相處唔到 因為我成日share我返學返工ge事 佢都唔係好明 但我知佢好努力比反應我 但我聽完d回應 我覺得好悶 就唔想再講
好矛盾 我鐘意佢因為我知佢對我好專一 但我諗到將來 其實性格上面真係唔岩 我係好動 佢係文靜

咁你地一齊之前點相處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞