[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
31號last day
有咩要注意

屌你阿頭

有咁大玩咁大
31號last day
有咩要注意

星期五lastday有咩要注意
想問下同女朋友相處,
有時無野講係咪正常?
一齊左半年,
感覺深層淺層關係對方既野都知到七七八八,
好似愈黎愈少話題可以講咁。
近依幾日仲衰,
去8日旅行有時塞車or 坐長途車,
頭幾日都okay ,
去到第六第七日真係有少少,
講野唔係,玩手機又唔係既情況,
有啲監介咁

利申o1,廿歲,平時係9 upper

無拍過唔識答你

btw我諗話題少係正常既始終日子耐左

Yes

想問下同女朋友相處,
有時無野講係咪正常?
一齊左半年,
感覺深層淺層關係對方既野都知到七七八八,
好似愈黎愈少話題可以講咁。
近依幾日仲衰,
去8日旅行有時塞車or 坐長途車,
頭幾日都okay ,
去到第六第七日真係有少少,
講野唔係,玩手機又唔係既情況,
有啲監介咁

利申o1,廿歲,平時係9 upper

其實一齊耐咗少話題係正常
講真去旅行唔通講足24小時咩,口都臭啦
特別係半年開始穩定,過咗熱戀期就會係咁
建議巴打得閒俾d驚喜另一半,帶返起個感情
玩手機唔係問題,見到有咩得意嘢咪俾對方睇下
最緊要唔好望住部機而忽略對方

岩岩識左個女仔幾好傾傾傾下佢係咁問我野(過去呀將來旅行野等等)同行3個fd就自己傾之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定點?
btw大阪有咩地方必去下個月出發

利申:鐘意佢

一個女仔對你問長問短
唔多唔多少都係對你有興趣
你係鐘意人就借呢個機會去了解返對方
去完旅行又share返俾佢知

咁而家點樣whatsapp r水吹好 大家先見得幾個鐘 whatsapp係咁r水吹都好似好odd...

都係嗰句, 分享生活
仲有如果覺得傾到盡就唔好死chur落去
寧願睇下有咩得意嘢之後先再share

即係keep住咁講下自己生活 又問下佢呢排點樣之類? 絲打你收到呢d msg 唔會覺得怪怪地咩 因為呢條友係完全唔識咁“制” 但就成日分享生活野! 我之前有個fd試過一開波已經擺明車馬 又約又flirt 最後又比佢得左

每個人做法唔同, 又要睇對方buy點套
除非我對嗰個人都好有興趣, 如果唔係一嚟就約同flirt
我會覺得對方對個個都係咁, 跟手bye bye

分享生活唔係叫你樣樣嘢都share俾佢知
而係例如你出街, 見到d得意嘢or食餐好嘅, 影相俾佢睇
一嚟可以自然d打開話題, 而唔係無無聊聊問人做緊乜
二嚟又可以吸引佢都share俾你知, 互相了解
到差唔多時候, 就會開始有d曖昧嘢出現

如果我share 左但冇乜回應 (即係佢自己唔share and 延續話題)係咪收得皮 btw 呢個係之前經驗 一開波都係傾下無聊野 發覺佢係唔會講自己野之後我放棄算

咁你都可以試下問對方嘅
例如你share咗d嘢食相, 咪順路問下對方鐘意食咩多
跟住順住個話題去

傾多幾次你就知道佢份人係被動
定係還是根本就hea答你

絲打有冇試過又係比岩岩識左可能只係一餐晚飯既人追?我覺得好難 有我regular咁見下面都可以多d機會接觸 而家除左whatsapp就冇得傾計 係咁搵佢又好似太chur 間唔中先搵又驚個熱情冇左

岩岩識左個女仔幾好傾傾傾下佢係咁問我野(過去呀將來旅行野等等)同行3個fd就自己傾之後過兩日佢冇啦啦whatsapp我分享d日本旅行野我睇(我話過我黎緊去日本但唔知有咩玩同去邊好)大家覺得佢係真係咁好心定點?

一個女仔對你問長問短
唔多唔多少都係對你有興趣
你係鐘意人就借呢個機會去了解返對方
去完旅行又share返俾佢知

咁而家點樣whatsapp r水吹好 大家先見得幾個鐘 whatsapp係咁r水吹都好似好odd...

都係嗰句, 分享生活
仲有如果覺得傾到盡就唔好死chur落去
寧願睇下有咩得意嘢之後先再share

即係keep住咁講下自己生活 又問下佢呢排點樣之類? 絲打你收到呢d msg 唔會覺得怪怪地咩 因為呢條友係完全唔識咁“制” 但就成日分享生活野! 我之前有個fd試過一開波已經擺明車馬 又約又flirt 最後又比佢得左

每個人做法唔同, 又要睇對方buy點套
除非我對嗰個人都好有興趣, 如果唔係一嚟就約同flirt
我會覺得對方對個個都係咁, 跟手bye bye

分享生活唔係叫你樣樣嘢都share俾佢知
而係例如你出街, 見到d得意嘢or食餐好嘅, 影相俾佢睇
一嚟可以自然d打開話題, 而唔係無無聊聊問人做緊乜
二嚟又可以吸引佢都share俾你知, 互相了解
到差唔多時候, 就會開始有d曖昧嘢出現

如果我share 左但冇乜回應 (即係佢自己唔share and 延續話題)係咪收得皮 btw 呢個係之前經驗 一開波都係傾下無聊野 發覺佢係唔會講自己野之後我放棄算

咁你都可以試下問對方嘅
例如你share咗d嘢食相, 咪順路問下對方鐘意食咩多
跟住順住個話題去

傾多幾次你就知道佢份人係被動
定係還是根本就hea答你

絲打有冇試過又係比岩岩識左可能只係一餐晚飯既人追?我覺得好難 有我regular咁見下面都可以多d機會接觸 而家除左whatsapp就冇得傾計 係咁搵佢又好似太chur 間唔中先搵又驚個熱情冇左

三日果個會唔會太急...定你比錯singal佢?真係太快 有冇d成功例子分享?

完全絕對地冇俾過任何singal佢
佢同我表白完仲要chur我
直到依家我都覺得呢條友係痴線

你想要d咩成功例子
每個人接受程度都唔同
正如你個frd單刀直入就追到
我就接受唔到發展太快一樣
就算俾係聽到所謂成功例子
都唔代表套係你身上會work
(唔好怪我直接)

點識架巴打
發現男朋友有多個ig acc
拍拖年半原來一直都有偷偷地cap其他女嘅ac
唔係cap相 而係cap個個人嘅主頁
睇返日期有啲仲要係一齊去旅行個時
但係佢2個acc都冇follow啲女

呃我話冇用facebook好耐 其實唔down app
用chorme上Facebook 再扮到冇事發生
同ex嘅所有嘢都冇del
我唔介意佢留住 但我好介意佢咁瞞
一直唔肯同我講以前嘅事

見到唔開心 唔知點好
同佢講好無謂 唔講又un住un住咁
我咁係咪太港女 需要改呢個問題
完了吧如無意外真係
乜人永遠都係失去左先知佢對自己嘅重量有幾大 點解 機會係有過 冇好好把握 係咪整定
係我多心?
你有意無事講嘅野 都好傷我
我可以點?
除左死忍你可以點
拍果陣閒言閒語 我喊足3個月 算
散左 打開個心通知你
但點解你講嘅野有刺咁?
佢去旅行開開心心
我用錢買難受
點解 要咁樣 欺負我? 點解?
點解咁多人都要咁對我
我做錯咩事 要咁樣?

叫完春 無事
戴返個面具繼續做人
唔洗理

藍?
我好想同你一齊呀 想你做我最後一個既女朋友

咪去追人囉

佢有男朋友喇
係我多心?
你有意無事講嘅野 都好傷我
我可以點?
除左死忍你可以點
拍果陣閒言閒語 我喊足3個月 算
散左 打開個心通知你
但點解你講嘅野有刺咁?
佢去旅行開開心心
我用錢買難受
點解 要咁樣 欺負我? 點解?
點解咁多人都要咁對我
我做錯咩事 要咁樣?

叫完春 無事
戴返個面具繼續做人
唔洗理

藍?

仲係諗咁多
我好想同你一齊呀 想你做我最後一個既女朋友

咪去追人囉

佢有男朋友喇

咁唔好搞人喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞