[無聊做樹窿]你最近煩緊乜?(12)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike

我拍拖拍到好似好有壓力咁
我男朋友係好慳既人
慳到可以食少一餐飯
著到對鞋爛晒都唔肯換果種
佢最想買樓同我一齊生活
但我覺得唔一定要買樓
因為香港既樓價已經唔係正常人可以負擔得起
所以我覺得有無樓都唔係咁重要
同埋如果有錢我寧願去多轉旅行
我覺得係香港生活好壓迫好辛苦
所以我每年都去兩次旅行
跟住佢就覺得好似得佢一個人係度努力
其實我都買少左好多野 以前成日亂買化妝品
而家好左 佢咁樣話我 我真係好唔開心

後來佢話佢諗通左(我唔知佢係知我唔開心所以先咁講定點啦)

我唔開心到訓唔著 佢聽日要考試 我都未同佢傾呢個問題住
返工鐘意左個男仔然後俾同事知道左係咁扇風點火,但佢又無動於衷但又肯同我玩又同其他女同事玩,屌

所以話去旅行 一係frd d一係unfrd

如果遇到咁嘅frd 就代表唔岩key

唔好搞到我咁淆
利申 嚟緊旅行我無乜點plan佢plan哂

唔好搞到我咁淆

最緊要坦白d同大家就 唔好咁計較
點溝一個網友好?

唔好搞到我咁淆

其實唔會有事
因為我係其他事上面都有幫佢唔少
點溝一個網友好?

由淺入深
由閒聊開始
慢慢去到私人嘢
點溝一個網友好?

約佢出街又怕大家尷尬
點溝一個網友好?

由淺入深
由閒聊開始
慢慢去到私人嘢

我地已經傾左好耐架喇,

但佢硬係好似唔多同我講佢心事咁,有時大家互相搞下笑就有

唉完全唔知點入手好
點溝一個網友好?

由淺入深
由閒聊開始
慢慢去到私人嘢

我地已經傾左好耐架喇,

唉完全唔知點入手好

你有無講吓自己啲私人事?
如果佢唔講自己啲心事
咁依家佢都可能只係視你為傾計對象

唔好搞到我咁淆

其實唔會有事

好睇對方咩心態嘅都 佢唔計較的話 你根本唔洗驚 你要幫自動自覺 佢都唔會怪你
點溝一個網友好?

由淺入深
由閒聊開始
慢慢去到私人嘢

我地已經傾左好耐架喇,

唉完全唔知點入手好

如果佢唔講自己啲心事

我有講自已D心事架

其實佢唔算完全唔講,但比較小講囉

好似佢搞緊GRANT LOAN都會同我講,,唉唔知呀

約佢出黎又唔知去邊到好

唔好搞到我咁淆

其實唔會有事

好睇對方咩心態嘅都 佢唔計較的話 你根本唔洗驚 你要幫自動自覺 佢都唔會怪你

去完就知
點溝一個網友好?

由淺入深
由閒聊開始
慢慢去到私人嘢

我地已經傾左好耐架喇,

唉完全唔知點入手好

如果佢唔講自己啲心事

我有講自已D心事架

約佢出黎又唔知去邊到好

慢慢嚟啦
雖然佢好似無乜意思
約出嚟咪又係行街睇戲食飯個啲
或者做運動
點溝一個網友好?

由淺入深
由閒聊開始
慢慢去到私人嘢

我地已經傾左好耐架喇,

唉完全唔知點入手好

如果佢唔講自己啲心事

我有講自已D心事架

約佢出黎又唔知去邊到好

慢慢嚟啦
雖然佢好似無乜意思
或者做運動

點樣算有意思

同埋佢有時好快覆,有時又勁耐先覆

唔好搞到我咁淆

其實唔會有事

點溝一個網友好?

由淺入深
由閒聊開始
慢慢去到私人嘢

我地已經傾左好耐架喇,

唉完全唔知點入手好

如果佢唔講自己啲心事

我有講自已D心事架

約佢出黎又唔知去邊到好

慢慢嚟啦
雖然佢好似無乜意思
或者做運動

點樣算有意思

同埋佢有時好快覆,有時又勁耐先覆

有意思應該會主動問你想了解你多啲
至少我係咁

唔好搞到我咁淆

其實唔會有事

佢咁樣有啲屈機
算啦唔好理佢喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞