HSBC BT 吹水區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

好似9月,另外有green zone rm

係,27k
Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

係,27k

其實green同red有咩分別
Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

係,27k

其實green同red有咩分別

green zone
樓按信用咭戶口私人借貸 一般保險

red zone
投資基金 life 存款證
真心唔知點解咁多人會想入Hsbc 做

有啲仲想好快有工開

呢到人閪csm閪客多target又大
你爆數爆左成2個月
有一個星期成績唔好 已經比人屌
冇數? 可能係客多 可能係坐公司counter 或者老人櫃位 又或者係只需要開半個晏就

但唔會有人接受你既excuse
Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

可以gbo直上arm
唔洗經pro了
真心唔知點解咁多人會想入Hsbc 做

有啲仲想好快有工開

呢到人閪csm閪客多target又大
你爆數爆左成2個月
有一個星期成績唔好 已經比人屌
冇數? 可能係客多 可能係坐公司counter 或者老人櫃位 又或者係只需要開半個晏就

但唔會有人接受你既excuse

Can't agger more
前兩日搵左人refer
大約幾耐有interview同出offer?
諗近係做狗之前去多次旅行
Background check 緊 好驚fail in pt counter,見同事做到冇停手
Background check 緊 好驚fail in pt counter,見同事做到冇停手

好少唔過, 除非你tu個report 花左或者犯過事
依家先食飯
依家先食飯

食十一真係好餓
返到屋企成8點
依家先食飯

食十一真係好餓

呢樣野又係好好笑 gbo teller 狗又好
食11會遲5分鐘
食12既會遲12分鐘
食1既會遲20 分鐘
之後食2點會食2:30 或再晏
之後gbm csm 會問你搞咩搞咁晏
解釋?
依家先食飯

食十一真係好餓

食11會遲5分鐘
食12既會遲12分鐘
食1既會遲20 分鐘
解釋?

要埋一埋數先食,冇計。
如果無degree得HD/asso,由teller做起,最多上到咩位?
依家先食飯

食十一真係好餓

食11會遲5分鐘
食12既會遲12分鐘
食1既會遲20 分鐘
解釋?

要埋一埋數先食,冇計。

唔會埋 返黎先埋
BT Phone interview 會問咩?
求答
利申垃圾乜都唔識
如果無degree得HD/asso,由teller做起,最多上到咩位?

RM 可以
PE / IC 唔清楚

RM 可以
PE / IC 唔清楚

Pe好冇pay

我真係第日即收電話offer
Offer letter 都簽左,onboarding notes都有....
點解仲會收到background check既野....我有份part time係做過幾個月,出現金,冇簽合約乜都冇。佢之前都問過有咩證據可以提供,但真係冇。可以點搞...bg check 公司問完 hsbc又問多次 點算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞