HSBC BT 吹水區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
有staff refer, 新人可唔可以直上gbo?

有bank exp.先得
識人做call centre有人refer都係做bt

有人refer既話, 會快過自己上網報幾多?
唔想係大堂做波板堂人

姐係csa??定係咩

Gbo

點解既波板堂人
唔想係大堂做波板堂人

姐係csa??定係咩

Gbo

點解既波板堂人

企大堂 企成日
同港鐵波板糖人冇分別
大家見過最耐都未上gbo嘅bt有幾耐?
唔想係大堂做波板堂人

姐係csa??定係咩

Gbo

點解既波板堂人

企大堂 企成日
同港鐵波板糖人冇分別

唔係坐低幫人開户口果啲咩?

想問下onboarding notes 有一part係discovery programme, 叫我obtain workstation password from line manager, 跟住有條link 但禁入去係搵唔到人網。可以點搞?好似有條片比新人睇,係咪唔睇都冇所謂?
想問下onboarding notes 有一part係discovery programme, 叫我obtain workstation password from line manager, 跟住有條link 但禁入去係搵唔到個網。可以點搞?好似有條片比新人睇,係咪唔睇都冇所謂?

有人refer既話, 會快過自己上網報幾多?

唔會 只係你將來你返工位置會近返refer你果個
屌hr班狗老母
新人人工多一千蚊仆佢個街

想問下onboarding notes 有一part係discovery programme, 叫我obtain workstation password from line manager, 跟住有條link 但禁入去係搵唔到人網。可以點搞?好似有條片比新人睇,係咪唔睇都冇所謂?

個網你要係公司電腦先開到 唔洗理
Gbo remodel
最快9個月上arm

Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

個網你要係公司電腦先開到 唔洗理

唔該晒

個manager 同你有仇?

個manager 同你有仇?

Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

Gbo remodel
最快9個月上arm

Remodel?

好似9月,另外有green zone rm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞