HSBC BT 吹水區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
之前年尾高登有個POST開到10幾頁

有冇巴絲入黎吹下水
黎緊去interview
PUSH
GBO揮手區
依加係咪有大粒佬放工落黎9up?
做左半年bt 留名
做左半年bt 留名

NOM上GBO未

我NOM左了

但冇假可放 只能繼續上counter 上到有trainning schedule為止
做左半年bt 留名

NOM上GBO未

我NOM左了

但冇假可放 只能繼續上counter 上到有trainning schedule為止

NOM左,但仲上ing counter
唉屌
做左半年bt 留名

NOM上GBO未

我NOM左了

NOM左,但仲上ing counter
唉屌

咁咪有機同batch

不過唉屌 下星期月頭月尾實忙到抽筋 瘋狂入票入錢比客輪姦
留名
3個月cso
Nom 左 準備出去
3個月cso
Nom 左 準備出去

咁快
3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能
3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能

同事 唔好咁狹窄啦
3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能

同事 唔好咁狹窄啦

我唔係同事
讀書年代做過pt
只知道入職後上完trainning 都要2個月
你升得咁快一定好好數
祝你好運囉
3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能

同事 唔好咁狹窄啦

我唔係同事
讀書年代做過pt
你升得咁快一定好好數
祝你好運囉

識有個bt爆哂數 拎埋獎
跑左勁多insurance referral
都冇咁快 都要半年以上
連登真多神人
3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能

同事 唔好咁狹窄啦

我唔係同事
讀書年代做過pt
你升得咁快一定好好數
祝你好運囉

都冇咁快 都要半年以上
連登真多神人

Effective day 要夠半年先得
機制上半年一格
但nom 的話 4個月就可以via bas 去nom
所以生意黎講 做唔到pva ava 同普通acct opening 仲有gi
但可以keep 住跑 mortgage 同card

Counter 人 1個月咩到30-40M mortgage 數
唔係靠walk in 客 咁你話升唔升得
3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能

同事 唔好咁狹窄啦

我唔係同事
讀書年代做過pt
你升得咁快一定好好數
祝你好運囉

都冇咁快 都要半年以上
連登真多神人

機制上半年一格
所以生意黎講 做唔到pva ava 同普通acct opening 仲有gi

Counter 人 1個月咩到30-40M mortgage 數

唔靠walk in 客1個月 30~40 m mortgage
閣下識咩人咁把炮
3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能

同事 唔好咁狹窄啦

我唔係同事
讀書年代做過pt
你升得咁快一定好好數
祝你好運囉

都冇咁快 都要半年以上
連登真多神人

機制上半年一格

唔靠walk in 客1個月 30~40 m mortgage
閣下識咩人咁把炮

3個月cso
Nom 左 準備出去

冇可能

同事 唔好咁狹窄啦

我唔係同事
讀書年代做過pt
你升得咁快一定好好數
祝你好運囉

都冇咁快 都要半年以上
連登真多神人

機制上半年一格

閣下識咩人咁把炮

我以前做個間行一個月都in take 唔到咁多
人工有幾多?

14k
人工有幾多?

14k

而家唔只了 16k了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞