HSBC BT 吹水區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
想問下各位知唔知HSBC business banking (SME) 前景如何?係咪好做過retail 定無分別

Business條數易跑啲 bouns又和味啲😏

Retail狗也不屌

做得都係因為冇得揀

巴打返得好唔開心?

巴打返得好唔開心?

上面已講左原因
FG做到GBO係咪已經叻仔

FG 做到gbo 咁hsbc整bt呢個位做咩
GBO扮工中

如果有selling經驗呢?

gbo慘過食屎 大把人升完先知中伏趕住走

唔通一世cso咩

Btgbo半年爆數有得上pro

如果有selling經驗呢?

依加好似唔會直接請GBO 我見分行果幾個GB都係BT 或者 CSO升
屌你老母咁橫掂都係Teller/CSO升 咁讀大學把撚

巴打返得好唔開心?

上面已講左原因

好擔心 仲training緊
係咪我太幸福呢,成條Gb加埋Cs team得我一條仔,成間行total 3個男,啲人都對我幾好咁,hea下接下客咁又一日
屌你老母咁橫掂都係Teller/CSO升 咁讀大學把撚

yes u can just try it
係咪我太幸福呢,成條Gb加埋Cs team得我一條仔,成間行total 3個男,啲人都對我幾好咁,hea下接下客咁又一日

好想瘋狂屌班黑絲囡囡個臭西

但現實LUNCH日日自己食
Gbo係咪坐返office

好想瘋狂屌班黑絲囡囡個臭西

但現實LUNCH日日自己食

唔會全坐 要係大堂做greeting

行行企企又一日
求教,bt全名係咩
求教,bt全名係咩

Branch Trainee

行行企企又一日

你就想
想問下各位知唔知HSBC business banking (SME) 前景如何?係咪好做過retail 定無分別

Business條數易跑啲 bouns又和味啲😏

Retail狗也不屌

咁你地有無試過internal transfer 去business banking?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞