HSBC BT 吹水區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike
今日出schedule自貼
想報保險試,下下都full ,點搞

你睇定8月份
如果係paper1 網上報通常都full
最好郵寄/親身
郵寄要預兩日先打俾你復

八月未show 到

你呢家睇7月緊係full啦

巴打係咪沉日in?佢有冇即場比offer你?

佢冇話positive添
仲問如果到時比cso offer我會唔會reject

但係你apply bt?
想報保險試,下下都full ,點搞

你睇定8月份
如果係paper1 網上報通常都full
最好郵寄/親身
郵寄要預兩日先打俾你復

八月未show 到

你呢家睇7月緊係full啦

八月就八月先有?

你預七月下旬
入行前齊牌係咪都要6個月先norm?

可以直接gbo,唔知同btgbo有冇分別
屌你老母HR 狗
仲未有training schedule 都7月中啦
下星期又要瘋狂數錢
HR 6月尾話7月31返工, Op team遲下會send contract比我

但依家月中啦仲未有contract
HR 6月尾話7月31返工, Op team遲下會send contract比我

少年你太年輕了 仲有成10日工作天

恭喜巴打 到時會有email 俾你 入面有條bg check嘅link
屌你老母HR 狗
下星期又要瘋狂數錢

有無搵csm幫手問呀
諗起當時in bt 即時有口頭offer
轉個就番到屋企就已經收到email要填declaration
依家有冇搞咁耐呀
屌你老母HR 狗
下星期又要瘋狂數錢

有無搵csm幫手問呀

其實nom緊應該都要出platform學野啦
屌你老母HR 狗
下星期又要瘋狂數錢

有無搵csm幫手問呀

其實nom緊應該都要出platform學野啦

食屎啦 班CSM撚樣黎
屌你老母HR 狗
下星期又要瘋狂數錢

有無搵csm幫手問呀

問左都冇用啦 其實
屌你老母HR 狗
下星期又要瘋狂數錢

有無搵csm幫手問呀

問左都冇用啦 其實

問gbo大佬有冇得諗
隔離group叫啲想入CSO同BT嘅pm佢都唔開gp 都唔知係咪想係到招人賺referral fee
有無26號on board既朋友們🤤
想問下BT同CSO其實有乜分別?上網睇話只係career path 唔同其實要唔要跑數個啲?
想問下BT同CSO其實有乜分別?上網睇話只係career path 唔同其實要唔要跑數個啲?

Frontline9成5半都係sales role

Frontline9成5半都係sales role

自膠
9成半

少年你太年輕了 仲有成10日工作天

咁要幾耐

巴打/絲打 bg check upload左上fadv? U grad cert 同埋ref letter 夠唔夠?有冇比埋payslip?

另外,我收到email 話我d doc 被cleared 要重新upload, 問題在login唔返fadv個網 撞正星期五六日,又要等到下星期先處理到
有冇人試過係咁而delay 返工日期?

巴打/絲打 bg check upload左上fadv? U grad cert 同埋ref letter 夠唔夠?有冇比埋payslip?

另外,我收到email 話我d doc 被cleared 要重新upload, 問題在login唔返fadv個網 撞正星期五六日,又要等到下星期先處理到

我,hr話成日發生

夠晒,我都係交education proof+reference letter🤘🏻
btw HR係要催下既,催完下一日即刻收到contract

夠晒,我都係交education proof+reference letter🤘🏻
btw HR係要催下既,催完下一日即刻收到contract

HR 點催 打極電話都冇人聽
我仲未login到resubmit d野,有排搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞