HSBC BT 吹水區

1001 回覆
2 Like 3 Dislike

佢會sd email比你?

我諗佢會叫你提供解釋同補交資料

之後應該無事

多謝巴打

想問做background check,我唔寫最近返嘅工得唔得 ref letter要遲一個月先俾到,糧單又唔sure幾時俾到,但後日就開始check

冇proof就唔好寫喇 唔係就會好似我咁

佢會sd email比你?

之後應該無事

多謝巴打

想問做background check,我唔寫最近返嘅工得唔得 ref letter要遲一個月先俾到,糧單又唔sure幾時俾到,但後日就開始check

岩岩問hr都係咁講,要衡量risk

之後應該無事

多謝巴打

岩岩問hr都係咁講,要衡量risk

Apply果陣有落就寫 遲少少補交返ref letter 最多拖延左你report duty day
記得有落就如實報 你入到來做就明誠實重要性 寧願坦白都唔好隱瞞

好多時手上嘅嘢七點前都未必完成到 但就迫人早走

埋唔到數咪搵經理/cashier數錢(500以上CSM數)
跟住出數 過voucher搞惦 快靚正

埋數好快 但counter d late work 好撚多 埋卡對fax等等
GB更加唔洗講 成堆文件放工先得閒清
一句「做唔曬聽日早d返來做」 趕狗咁趕

埋唔到數咪搵經理/cashier數錢(500以上CSM數)
跟住出數 過voucher搞惦 快靚正

用手數 再加埋銀

埋數好快 但counter d late work 好撚多 埋卡對fax等等
GB更加唔洗講 成堆文件放工先得閒清
一句「做唔曬聽日早d返來做」 趕狗咁趕

點解KYC CDD in人好似咁慢既
Agent話安排我見呢份都冇晒影
利申:FG
點解KYC CDD in人好似咁慢既
Agent話安排我見呢份都冇晒影
利申:FG

Sorry我未訓醒,以為講BO我出返去先

做乜?
想問下香港站是咪有車去石門

搵唔到個網
想問下香港站是咪有車去石門

搵唔到個網

想問下有無人知去幫過身屋企人攪骨灰龕啲野應該請咩假

Annual leave

如果係喪禮既可以最多請4日白事假

咁正 直系親屬先得定點?

我知有白事假

但完左白事而家係後續野所以唔知請咩好
唔想係大堂做波板堂人
唔想係大堂做波板堂人

點解
唔想係大堂做波板堂人

姐係csa??定係咩
唔想係大堂做波板堂人

姐係csa??定係咩

Gbo
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞