[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
故事模式冇縮圈呢回事。識呢招已經贏晒。
我應該升到50lv全成就完就算數線上真係冇故事模式果種魅力
始終仲有大把game想玩
題外話

有冇人呢排win 10

狂彈failed to connect to rockstar game library

試過網上方法都整唔返

重裝又冇用
玩緊PS4都間中同你一樣,呢兩個禮拜多左…
暫時冇乜game想玩,今集刺客又完全冇性趣,特價都不了
都係WIN10,但冇遇過喎
因為你個POST我決定爆多次機

剛剛達成 全成就
真 就係代入感,由零開始嘅主角先容易令玩家覺得同主角一齊了解世界,一齊成長咁,,,其他果d本身已經有固定身份地位嘅角色,尤其是有前作設定嘅,要認識埋自己先玩到
玩過上古5同fallout4,呢排得閒d玩緊witcher3咁睇嚟下隻要玩rtr2
600+小時rdr2玩家
個人覺得,食得落witcher3 ,rdr2都唔成咩問題。兩隻game都係前期節奏奇慢。
線上? 線上玩咗五十個鐘拎晒堆成就就算數,懶得玩落去,麻麻地好玩
online唔好玩。。。
作為witcher3支持者,完全唔識「自己」似乎都冇咩影響到我
好多人話好玩但我覺得好悶,都係NV正啲
笑到仆街,現實世界如果真係有人打鳩啲女權撚一定係比人遺責到仆街
反觀 TLOU2 真係屌到媽媽聲!
之前有個人upload段打呢件肥婆嘅片上唔記得youtube定Twitter,結果即刻畀人封ac條友好不憤:冇人理我起呢隻game到殺過幾多個男人,但只係殺一個女人就畀人封??
400小時單機,200小時線上
線下玩到四百個鐘
我嗰陣玩係捉隻女權肥閪去餵鱷魚
打打下獵又一日,主線,支線, 陌生人任做齊仲要單機我都係打左一個save
我嗰陣日日去賭錢都賭左我兩三個禮拜
反而賭錢好少,我比較鍾意探索rdr個地圖可惜張卡唔夠力,玩個時成日都係4,50fps
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞