[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
而且重點係。你起故事模式練嘅操作起線上接近冇咩用。
故事模式死眼有時間暫停同堆可以手動標記,槍冇咩縮圈問題。
線上淨係唔時停同埋只有自動標記已經唔係同一回事,支支槍縮圈速度都唔同。線上真係唔同槍應對唔同環境,要識切換先打到落去。手槍腰射速度奇快,兩秒六槍都得;兩三步距離係散彈嘅天下;連發步槍縮圈快,射程中等,彈量多,但威力完全唔夠步槍黎,唔開死眼鎖頭好多時都係R痕;步槍子彈少,威力算高,射程遠少少,但超過一定距離傷害衰減得好誇張;狙擊槍,必須開鏡,但射程遠、傷害唔會因距離而減弱。

而故事模式是但畀把槍,子彈、蛇油充足,根本無傷無雙。
換個角度諗,可能係亞瑟同約翰太勁,用咩槍都一樣無雙
好想玩但係pc steam版唔知點解boot唔起
game都開唔到連black screen都無
乜都試哂都唔得
係咪硬件唔夠? 如果唔係,試下更新顯示卡驅動程式或者檢查遊戲文件係咪完整
乜ol咁差㗎
頭先開咗ol隻角,入到去完全唔知要做咩
係故事模式太好
本身有d想重開故事模式玩多次,但我諗咗諗自己搵動物搵到眼殘嘅幾十粒鐘,最後縮咗。
搵獵物真係會搵到燥底,搵到又要睇佢係咪完美真係麻撚煩
捉埋隻公鹿同白卡馬鹿就衝主線算唔想曬時間
咁呢樣就還好嘅,有固定出生點,而且可以s&l到三星為止。
但560種都係好折磨,特別係d雀仔。
玩gta5玩到血壓狂升痴媽筋,個仔on9嘅淨係識得吸老豆血,個女又痴線嘅成日諗住去拍av,個老婆仲癲食Michael 嘅住Michael 嘅仲派帽……
隊冧完3星公鹿同馬鹿合埋個藥包終於可以直衝主線
有冇人PS4 玩online mode 可以一齊玩
呢排想裝返黎玩online,我係碟版,裝極都裝唔到,次次裝到去第二隻碟就會卡住,有冇人都係咁
PC版玩家幫你唔到
其實遊戲裡面有教學提示過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞