[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
Level既野唔小心就過左,當時好心急想攞個納唔知乜奇馬鞍,心諗咁耐都仲未升夠去解鎖。之後攞到手,唔再留意level,再望一望已經成百lv
玩收藏家執下垃圾升得好快
冇研究過有冇得再捉,但爆機後有成2萬俾你,不如直接買隻千零蚊10體10氣既玫瑰色阿拉伯啦
執硬幣執極都差一粒先齊一套,dllm
以前就係,收藏家執垃圾嘅經驗同錢好似都畀rockstar削減咗
好似網上有地圖?但跟住搵令我有一種當初玩珍品任務嘅痛苦感……
其實就算你賣咗匹白馬,或者匹馬死咗,過幾日一樣會出現返起原本位置。
但爆咗機其實有兩匹屬性更好嘅馬,聖丹尼買到嘅黑阿拉伯(有丁)同黑水鎮買到嘅玫瑰灰阿拉伯(冇丁)都比白阿拉伯勁少少。

最慘我覺得呢個線上mode冇咩趣味。最有趣係果堆對抗賽,但pc版一係冇人玩,一係外掛
https://jeanropke.github.io/RDR2CollectorsMap/

慢慢執

執齊起碼要一日時間
Online我騎緊紅色土庫曼,四蹄踏雪,仲要塊面有兩條對稱既白色好似閃電咁既紋,勁型。但速度感黎講就真係阿拉伯最好feel,一加速就成支箭咁飛出去
我都係用緊呢個,但而家冇特登去執了,佢有啲藏品係隨機出,當日執晒都唔一定會齊一套的,例如化石硬幣珠寶個啲。
可能舊版本會齊,但我新玩兩個月
因為黑白阿拉伯馬加速度同速度都係八格,所有馬裡面加速最快,而且操作性最好。
狐步係九格速度,七格加速度
有時我寧願掛伊塔一場1500exp ,但放入馬車就可以做自己嘢
想問樣野,online我買左黑巿把大砍刀,但我搵唔返出黎,睇晒近戰幾把野同擺炸彈個格都搵唔到,可以點搞
裝左馬鞍既土庫曼唔記得係9+8定8+7,記得唔差得遠,馬鞍本身有加乘
冇遇過得25lv應該未解鎖,幫你唔到
講冇裝屬性。冇裝,土庫曼(8+7)、阿拉伯(8+8)、狐步(9+7)
阿拉伯馬太細隻 多數都係中期買隻狐步馬
我都唔明點解成日都有人嫌阿拉伯細隻,高頭大馬同小家碧玉係兩種風格黎嘅(但阿拉伯公馬就咪搞我……)
唔知係咪睇得現代馬太多
個個比例上阿拉伯馬好似好矮
同個人差唔多高 搞到唔型
宜家所有現代馬好似血統上都有混阿拉伯馬,呢種馬由古到今都係高貴嘅象徵而且冇記得高大嘅馬好似都跑得唔快用黎搬嘢比較多?
*冇記錯
第一次玩嗰陣騎白阿拉伯馬好開心
直至到後期見到i have a plan都係騎同一款馬 就即刻轉咗
遊戲入面如果只計外表 我鍾意原住民騎嗰種
有好多花紋 好正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞