[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
唔同架。阿plan哥果匹係白化色阿拉伯黎,我地果匹係白色阿拉伯。
用緊一個好過份嘅方法升LV。做伊塔嘅傳奇懸賞令,拎佢入馬車之後拎刀仔去工人堆裡面開無雙。殺一個人25EXP,三日殺咗1450人,殺夠三十分鐘就去交任務
其實上古5係城入面犯罪只要無比人見到or殺哂所有目擊者都唔會有通緝….就算比衛兵見到彈左個通緝價出來,只要連個衛兵都殺就會無左
pc仲有冇方法可以整私人戰局 想同fd一齊玩唔想撞到外掛
之前跟攻略打劫前後你隻馬同服裝一定要換
同一個城唔好撞衫,撞馬
同埋你無正面比人見到好大機會唔會通緝到你
或者你將所有見到你既人全殺
殺一個人有一隻眼,又殺又多一個,再殺再多一個,無限loop
玩極都唔完
隻野收一千我都俾
之前我跟攻略最簡單就係打劫火車
係山洞黑個度停車,全打河包跟住全殺,再爆埋保驗箱
成件事係賺得多過就咁打劫又安全
不過搶野好刺激就真既
我都有用呢個方法啊,但打劫既精髓就係搶完再同差佬駁火,想唔俾人知又要鬼鬼祟祟
佢既設計好狗,有d鋪頭你永遠唔可以搞
比你搞到個d都係得好小錢
Online鋪頭既npc 唔可以打劫的,用槍指佢,個準心係灰色
有。可以用文件整私人戰局,用緊
有冇教學 會唔會比人ban
其實本質上任何打劫都係用榮譽值換錢,偏偏故事模式線多到用唔晒而且自從學識死眼之後根本堪比戰神,搞到除咗主線我完全冇意欲去打劫
ROCKSTAR嘅GAME有一條通則。就係你開外掛都未必封你,只要你唔惦金條。用文件整私人戰局至今係未有人畀人封過。
有冇教學link 無限感激
GOOGLE 下,唔知點教你有一舊文件可以DOWN,DOWN完用記事本打開加個數字就得
對約水,之後慢動作無雙射擊
對面黎幾多死幾多
連登冇PM功能。如果唔係我直接畀個文件你,你改完數字放入STEAM\steamapps\common\RedDeadRedemption2\x64就得
冇咁嘅必要,第二章有個任務叫「美國田園風光」,拎金牌嘅時間緊到癲。開死眼接近一定黎唔切,我卡咗六粒鐘,由果陣開始已經練到抬手就係爆頭咁濟
隻GAME嘅設計好狗。D任務時間,你開死眼玩時間停止,照樣係計時……
瞄準同時推上R3
下星期更新有返啲新野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞