[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
想問點樣打暈人? 好似次次拳頭打完都打死咗佢 然後被人懸賞
不過我有時又真係會通街撩人 好過癮

地牢條友因為佢話啲嘢任我攞 所以就見咩攞咩 可能當咗我偷嘢
變成x唔代表死咗,好多時都只係打暈咗。我自己就鍾意叉頸。
地牢條友話任你拎,但只限於地牢裡面,你上埋店面拎就會被通緝。
打武裝徵召打到想嘔,賺咗80幾條金條,雖然知道機會難得,但已經唔想再打……
如果係得一個人既話,佢既敵人會凌空重生係你身邊,每次2人,輕鬆玩
打黑水鎮個關隻game 不停crash ,我直接打到一場完整既就放棄衣個mode 算
我大部分係單人打,但未見過凌空出現喎,應該你係中咗bug
賺多少少先啦,主角團嘅返場套裝勁貴啊,有折都要31條金條
我都係玩女人角,男人裝不了
巴打好波!但我整完都係港女身形,冇得豐富啲
應該係,我打完係冇cd時間,可以即刻再開,但早兩日明明要等40幾分鐘
豐滿
我隻女角都係抄人D樣 GTA online 隻女角又係
㩒過一次重開任務就會開始計cd。如果唔係,呢幾日我都好難爆肝到80幾條金條
我麻麻地女角。

我隻角色係咁樣。
想問下啲藏寶圖要點睇?
最近執 and 買咗張藏寶圖,但睇完唔會係地圖上point 個大約範圍
成隻game地圖咁大,唔上網search攻略既話係咪就搵唔到個寶藏位置?
下,睇完會show大概範圍架喎。
不過公開戰局,你驚畀外掛搞好過。會有外掛同你四個位置都放滿晒箱。拎錯就下個id見。
我係故事模式
執到個毒蛇之痕地圖同霍爾幫地圖,但睇完無show個範圍
btw thanks ching
哦你講故事模式。故事模式嘅話,你都係上youtube搵片算啦。
極偏僻唔係有攻略,我可能一世都搵唔到。
成隻game好似得四五份藏寶圖,共12條金條,7000美金,基本上係一筆巨款,所以設計到堆位置勁變態。
故事模式我全部都係上網睇先知係邊
原來係咁 thank Ching
諗住玩故事模式熟悉下啲操作先玩online
諗起之前玩 gta online被人屠
我搵咗勁撚耐
諗住可以尋下寶,點知都係要靠上網搵攻略
開始玩故事模式就唔想諗線上模式住啦根本唔係同一回事。
故事模式好玩好多。OL嘅遊玩模式非常固定,更新又慢又雞肋。
我自己搵咗兩張。痴媽筋,有個點起山中間個裂縫到,要起山邊慢慢摸過去,勁易跌死,自從搵到果個位之後,我決定上網睇片。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞