[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
竟然棄得落手
個年玩到荒島覺得悶悶地 咁啱又出咗隻狼
轉咗game之後唔記得哂d操作所以無掂
前排先的起心肝 重新玩 認真睇哂成個故事
PC玩家表示,隻狼早過RDR2半年幾出到RDR2起PC上面推出果陣,我隻狼已經全成就咗
shit 今日好忙唔記得咗買
一陣爆埋對馬戰鬼主線買
打獵打打下就成個鐘
想問下掛伊塔係唔係咩難度都係30分鐘就0.48金條同1500XP?
Exp同錢好似唔同的, 金就一樣
金係一樣,其他唔記得。不過你冇得揀難度架。每完成一次升一星,直至五星
咁就GG, 我得20LV 點打….
伊塔一槍都唔使開架喎ching,你夠金買獵人證就可以
你google下伊塔,一槍都唔使開。
Ok , 我再Google 下
正常黎講,先玩完主線,再做陌生人任務賺夠十五條金條開啟賞心掛機伊塔。
之前更新嘅犯罪dlc,收齊足夠嘅資本券就可以做「機會」任務,收益同傳奇賞金任務一樣係掛滿三十分鐘就0.48金條。

呢個星期更新嘅武裝征召模式,每關共十波敵兵,每贏一波有0.3金條,今個星期最佳收益係佢,痴老手打,會賺唔少金條。(但去到下星期二更新前先有咁多獎勵,因為三倍)
但對新手黎講,呢個模式勁難打。你只可能去痴路人期望佢地carry你
呢個生存mode新手真係有難度
不過是但啦,照入場打到咪打,真係fail都冇損失,不過同傳說懸賞一樣有cd
收藏家錢會賺我快啲,完全賺唔到金條的,開獵人先係為左賺金開其他職,同埋我覺得獵人冇咁悶,每個地方既任都有唔同
Hi Bro
any update?
捱唔捱得過頭兩章
玩緊第二章
幾好玩,成日撩人打交
但佢打我就得,我打佢就被人通緝
同埋生命值、體力核心嗰啲未搞得清
個推薦絕對係呃9你。所有職業裡面得賞金獵人可以賺到金條。開收藏家,係exp同錢都ok,但都係冇金條。
其實好易理解。核心會隨時間而下降,瞓覺或者食對應嘅食物或飲酒會增加。而當外圈數值用晒就會消耗核心,可以頂多一陣(真係好一陣架渣,比如死亡之眼外圈用晒,核心可以畀你開多一兩秒死眼)
唔好講新手,我如果自己一個人打都活唔過第九波,後面太痴線
N卡update完 估唔到GTX系列都順左
其實我真係唔明點解成日有人覺得頭兩章好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞