[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
睇過條果d"你所不知道的N件事"d片
見最深刻既就係只要唔見樣+換衫
你甚至可以係law面前慢慢騎馬行過
問你野答唔知就得
你已經好叻,我頂唔到去爆機。
不過打手就一定架啦到我全成就咗就可以脫離打手身份。
你到底殺咗幾多人……
有冇人會黑畫面
依家rdr2 online多唔多人玩
gta荒山野嶺殺人都有星
仲派人黎捉你
捉佢去餵鱷魚
我直頭見到佢隻game賣到咁平 已經覺得係伏
Steam除咗新作,有咩唔係平到傻?
全球衛星定位監控
好似係
2077吹到世紀大作feel 但賣得個399$ 點睇都好可疑

依家折到267.3
巴打你肯定玩開日廠GAME定價399其實非常正路
是但舉少少例子,Metro exodus 定價310、ds3定價339、witcher 3 定價連dlc都係389、隻狼定價398所以2077定價399其實好正常,唔係間間廠都好似UBI或者部分日廠咁定價定到超高架
可能成街都CCTV,然後荒山野嶺頭上都有無人機呢(鳩UP)
喺山上面都有狗車過嚟
唔好晒時間玩垃圾,專心出文

題外話,今次特價買咗MAFIA重製黎玩,明明設定上係1930年,同亞瑟個年代都係差三十一年姐,美國果陣發展得咁快架咩,見到堆高樓同跨海大橋,我嚇傻咗
RPG 講唔講嘢好閒
重點係可以選擇 做唔同嘢會為沙盒世界同結局帶嚟好多唔同影響 同npc 對話 一樣野用唔同approach 做 可能性先係呢種rpg精粹
係咪60fps都未有? 咁我都係等update返先玩
東岸同西岸係兩個世界嚟
原來開始左賞金獵人任務時,可以殺平民,為所欲為,唔會被通緝。幾爽。
點樣save衫喺隻馬度
營地個衣櫃-》服裝,set左套衫後㩒口放喺馬度,最多5套
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞