[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
揸刀仔埋身殺仲多啲經驗
唔太熟美國地理,MAFIA應該係以芝加哥為原型,咁RDR2裡面聖丹尼又係大概起邊架?
以聖丹尼咁多中國人(廣東人)就知一定係西岸
可能係三潘市
總之西部就係一片荒野
但東岸就一早發展緊

芝加哥因為有水運所以都一早發展咗
原來仲有睇槍依d細節,以前玩果陣完全冇發現
Saint Denis以New Orleans為原形

利申睇reddit
仲有呢度
https://reddead.fandom.com/wiki/Saint_Denis

"Saint Denis is based on the real-world city of New Orleans, Louisiana. They share a number of similarities, just as Lemoyne does with the real-world state of Louisiana."
鐵拳無敵甘奶迪?
新奧爾良有排都未到西部

有無話黑水鎮係邊度?
得閒就攞把左輪黎j,online海軍左輪大把啲仲型
咁聖丹尼應該係中部先啱?
https://youtu.be/bRNb5e37V1E
係未來除衫都無用,D警察會直接係你面前出現
又笑CD Projekt

時空警察
好有未來感wo
rdr2張地圖基本上都係參考美國唔同州擺埋一齊

我都係睇Reddit所以就貼返link入面有個comment解釋咗rdr2唔同區分別係美國咩州

https://www.reddit.com/r/reddeadredemption/comments/9r47jp/what_are_the_real_locations_of_rdr2s_map/
頭先google咗黑水鎮係聖安東尼奧/侯斯頓 (即係texas
所以西南就鄰接墨西哥

我仲一路以為西部係洛磯山西面先叫西部
又一次打機打到奇怪人知識增加了
DIU,賭徒挑戰8要起三次要牌嘅情況下贏莊三次21點,到底係邊個ON9設計架!邊有人玩21點係拎得多牌唔爆叫做勁架!
打足三粒鐘先解到。解完之後忍唔住開槍殺晒成間酒館嘅人,對個莊家鞭屍
想問去邊度捉/買全game最快既馬 (單機)
捉就雪山阿拉伯,買就爆機後玫瑰灰阿拉伯
Google白色阿拉伯馬
想買RDR2
應該買pc定console?
3個鐘算快
而家就PC啦
除非你部腦唔勁
原來遲啲有DLSS
到時重玩
有些少技巧。有D莊家派嘅牌會細些少。我初頭以為台仔咁講係9UP,點知唔係。
我都仲未玩完。
差線上模式50LV呢個成就,痴媽筋,33個鐘都只係得25LV,仲要之後嘅經驗值要求越來越高
之前玩GTA5都冇咩FEEL

RDR2捱過頭兩章就停唔撚到
D細節多到痴撚線
ROCKSTAR D技術勁到
king kong背景都係三十年代
佢已經爬緊帝國大廈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞