[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
巴打你打唔打得贏頭兩波?
其實由第三波起團滅,然後㩒重開任務,金條照樣會拎到,咁樣無cd Solo,收益比得過四條友全副武裝頂十波。
計埋loading,十分鐘清完頭兩波,第三波開始我就自殺,0.6金條到手,然後re到第五次打完就放棄,五十分鐘三條金條。

搵熟人四個人打十波賺三金條都要四十五分鐘但呢個bug嚟,唔好太揚
用呢個方法,由星期二夜晚開始,我金條數由32變成90幾雖然,我用咗成六個鐘去實驗(中間試過打完一波就自殺,但冇拎到金條,仲以為係更新果陣改咗,後尾屎忽痕又實驗)
我今晚試下
Thx for share
記住唔好起第三波未開始前自殺,同埋唔好re到賺超過三條金條試過咁搞到即刻斷線,雖然金條都係袋袋平安
唯一缺點,悶到抽筋
又hang 機, 打到第9波先hang
師兄你打黑水個關時有冇試過死咗再食野補生命值?我發覺我好似次次一食野就會隻game就 no responding
自膠, 我衣家一入黑水個關就會隻game 就會crash
有啊,不過我好少食地圖上面嘅補血,通常直接隊藥
Thx , 咁我應該係隻game bug 咗
啱啱試咗場打農場打到第9波不停食藥都冇Crash
咁都中到bug真係好野
農場都幾難打,好易俾人圍
難打啊,我第8波開始已經一開波就俾sniper 做底,係靠隊友 carry 先可以打埋第9波
畀狙擊手瞄準果陣會有心跳聲,會越黎越大,聽到唔理嘅話好快會爆頭
想問下連射步槍咩把好用,我衣家經常射第二發就開始打唔中
咁可能係要練槍法而唔係換槍喎。
連發步槍,齊講性能我覺得蘭卡好用,利奇就彈量多
仲玩緊第二章,有幾個問題想請教下

1. 聽人講有啲白色任有限時,所以係咪應該做咗搵4個神槍手個任先? 因為每位個位置有啲遠

2. 決鬥個R2應該點撳? 教學係話要慢慢撳,但慢慢撳就被對手開槍殺咗我

3. 覺得槍戰好難玩 有無啲tips可以指教下 特別係突發被人攻擊嗰陣,還擊唔到
1. 係,部分白色任務係限時,見到最好盡可能清咗佢先。不過四個神槍手嘅任務正好唔係,你宜家清咗前面幾PART,後續都係要推動主線先可以繼續,唔使太急。
2. 決鬥個R2: 簡單講,你㩒得越慢,到你拔槍之後嘅瞄準時間就越耐,但你㩒得太慢,對面就會拔槍射死你。所以要自己取平衡。
3. 槍戰難玩? 死眼一開時間暫停咁濟喎實在搞唔惦就搵掩護慢慢黎啦。
個人覺得,巴打你嘅情況似係畀人突襲然後反應唔切多d。其實有輔助瞄準會自動鎖身,向上推少少就係爆頭。
頭先搵雪地個位神槍手,佢班手下講兩句就成班追住我黎射
咁可以畀個心理準備你先。除咗老婆婆之外,其餘槍手都係要戰鬥
其實你闖入任何人嘅營地,都大概率直接射你呢個係西部
第一次去嗰陣唔知係敵人營地黎
明明已經走緊都追住黎打

不過隻game個通輯都幾奇怪
被陌生人打然後還擊又被人通輯,救咗槍店地牢條友之後又被人通輯
我救槍店地牢條友無事
你殺左個店主? 我綁住左個店主救完人就走左
無殺 由佢自己跪係地喊
攞咗佢把槍就走咗 但未出門口已經成班執法人員係出面
你走咗上雪山喎巴打……雪山上面搵食嘅正經人,好似得阿德勒夫人果個農莊。

陌生人正常唔會無啦啦打你,如果唔係你撩交打嘅話,你只用拳頭打暈佢,就算通緝都只係狗叫你離開,唔會產生懸賞。
槍店地牢條友,你應該係做錯咗唔知咩嘢,比如唔小心偷咗嘢或者開咗槍? 淨係教條友都拎槍,應該唔會觸發通緝。
不過呢類事件好似都計入「搶劫副業」裡面,通緝都唔奇,提前解鎖到新槍,就算要畀少少懸賞金都抵返
你試下後門走避開佢地,唔好畀佢地目擊到你。咁就算有執法人員都吹你唔漲。唔好斷正就得。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞