[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
神作,早期爆頭飛帽仲正 又可以阻止其他玩家完成任務
可惜我較鐘意fallout,上古果D可以自訂角色既game
我反而麻麻哋呢類,覺得個主角唔識講嘢好影響角色塑造雖然我明白係為咗代入感
第二至後點排ching
我都全部玩過
同類型我都會排第一
只有botw我覺得有得比 但我覺得佢係半rpg
https://youtu.be/bRNb5e37V1E
係未來除衫都無用,D警察會直接係你面前出現
又笑CD Projekt
唔知佢既運算夠唔夠真實,如果你唔露樣改裝到支槍好獨特,犯完案掉佐把槍先換衫,佢會唔會仲認到你
好睇個人興趣喎不如我直接講下玩後感啦。
botw,我明好高質,但我真係唔鍾意玩,論外先。
呢堆game,我覺得最差係ac,根本係亂塞問號入去,地圖最大係佢,但大而無當。
Fallout4我玩咗幾十粒鐘,頂唔到去爆機,我係頂唔順個系統,好似好多選擇咁,但其實好多揀嚟都係把鬼,影響唔大,聽朋友講,fallout上一作系統上正好多,但畫面就好舊。
上古卷軸五主線完咗先開始嘅game,而且眾多mod,整到變h game都得,自由度算係我玩過嘅game裡面最高。
巫師3,我排會排第二,世界觀塑造、角色塑造、浸沉感都好出色,但我覺得演出效果冇rdr2咁好,好多時都係站樁式對話(對比下),同埋戰鬥真係幾無聊,前期無慘,後期無雙;順帶一提,對部分玩家而言,巫師3序章一樣存在節奏過慢嘅問題(當然一定唔包括我,我全成就咗,仲清晒所有問號)
Gta5,接近咩人都啱玩嘅game,節奏快過rdr2好多,劇情亦爽好多,單論品質應該高過巫師3,買咗唔會後悔。
當年啲相機要企定定影
你搵到個賊影相點解唔捉埋佢
咦係喎,我真心膠咗添冇諗過要企定定先影到嘅問題
依家仲有冇人玩online?

玩到百幾LV冇玩 成日比玩家殺

玩到冇癮
我差堆挑戰就完成故事模式所有成就,之後就會去線上刷埋堆成就佢
其實我都有玩2077,玩咗17粒鐘就決定等更新。
可能我本身對呢隻game期望唔高,所以冇太失望。
因為我一開始就覺得佢虛假宣傳吹到咁大,以cdpr嘅技術累積邊有可能做到,人地rockstar做咁多開放世界遊戲先至累積到個技術整出gta5呢個現象級作品,而宣傳中嘅2077直頭實現到gta5都做唔到嘅嘢。

題外,玩2077前都唔覺得witcher原作小說嘅世界觀幫咗cdpr咁多個故事,一言難盡。
想問下呢隻game係ps5玩效能有冇強化到? ps4玩左一半都冇有d想重玩
GTA 有cctv
Rdr無
我唔鐘意唔小心騎錯馬或者撞到人都通緝我
不小心駕駛呀
你揸車撞到人 條友冇死 你都會比狗拉啦
其實以前d馬 馬車冇咁好控制 所以撞到人/撞死人都唔會判得重
而家d車明明已經冇不可控制的因素
但刑罰依然都係咁輕根本唔合理
咁先真實
你知唔知起西部開拓期,偷牲畜係判死刑?
你話騎錯馬,其實係起佢地眼前係偷馬。
至於撞到人,睇城市啦,你起聖丹尼撞人冇人救到你。起一般城鎮撞到人,光速逃離呢招一樣WORK。撞到之後唔好猶豫,即刻走佬好快狗隻會開始調查
真係煩到閪咁,有次殺到500懸賞金直接去報狗自首
又係你個rdr 打手!
Btw我都有玩屙得屎,完全唔係rdr2既對手,啲問號見到都唔開胃。利申,爆左機玩埋dlc就冇開過
會有
未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞