[RDR2]呢隻game個通緝系統......

376 回覆
236 Like 12 Dislike
下?即係我攞完粒石走甩埋D 狗之後就掛機30分鐘?
但咁好笑係時間越耐獎勵越多?
由你可以操控角色開始計有30分鐘就得,死咗會重計。
至於時間越耐獎勵越多,rd online一直都係咁架喎。陌生人任務又係,賞金又係、傳奇賞金都係……根本同一個系統。今次個搶寶石仲要連收益都一樣,都係掛滿30分鐘,0.48金條、1500exp同225美金,所以咪畀人diu佢冇誠意囉。gta online又大更新啦
Thx , 咁我都係主刷普通算,我都係第一次知時間越耐獎勵越多衣個系統

但想問下應該點樣走甩D狗最好?佢地spawn 得勁快
你去到差唔多交貨地點,堆狗就會消失。
不過如果係普通,狗唔係無限出現,殘酷難度就係無限
我會建議,夠15條金條開賞金就掛伊塔好過
Ok thx !
伊塔都係好似咁掛30分鐘先交任?
係。一樣。由你可以活動開始計30分鐘。
但伊塔容易好多,你賞金夠10lv就可以買馬車,掟佢入馬車就唔使煩,打開目錄掛機就得。
搶寶石冇得開目錄掛機。
不過其實每5lv會送一張藏寶圖,通常都會有1.幾條金條,儲儲下都唔少架
最近先得閒玩
好enjoy個節奏
慢慢玩好似去緊旅行咁 代入咗個世界 成個人放鬆
去緊做主線又有npc side quest
好似現實世界咁 自己去緊一個地方中途會可能有人要幫手
營火又好撚正
唔會為爆機而飛劇情
恭喜你,有呢種感覺就一定可以慢慢玩到爆機。
想一次過睇哂rdr劇情,之前重玩左2,而家玩緊1
Rdr最勁既地方係由細節開始令你感受到西部世界個真實
不知不覺就玩左1,2個鐘

劇情更加唔使講,rockstar既遊戲劇本一直都好優秀
有Xbox先玩到1

見有折,買咗亞瑟套裝唔係講笑,線上角色著亞瑟套衫好睇過著i have a plan果套好多
I have a plan真係carry唔到
最近ps4 有折諗住買黎玩下,可以打劫殺人釣魚好似幾正
想問隻game會唔會好難玩?
聽講啲嘢做得好真實,要自己打獵捉馬?
以爆機為目標嘅話,唔會難玩。
至於打獵,難嘅唔係打獵,係捕獵到特定嘅完美皮毛去做四次元儲物袋。
捉馬其實都唔難,見到之後同佢打聲招呼之後慢慢靠近,佢情緒激動就停低安撫下佢,近身之後直接騎上去,唔畀佢掟你落馬就得。
不過馬嘅話,同品種野生馬屬性唔夠由馬商手上買嘅好。

btw,唔好諗住係西部gta,隻game節奏慢過gta好多。
想問下RDO D treasure map 係唔係每日有開箱既次數?同埋插在樹上既Treasure map 係唔係都有CD時間同每次只攞一張?
開箱冇限次數,但你唔會拎到同一位置嘅兩張藏寶圖,我果陣係一次過拎晒升到50lv為止嘅所有藏寶圖。

樹上藏寶圖唔太知係咩黎,我淨係聽過有人用斷網大法黎不斷刷樹上嘅藏寶圖,然後畀人封ac
google咗一下。樹上藏寶圖一個戰局只可以拎到一次。係所有玩家一次。所以基本上唔會點搶到,除非你私人戰局啦。
Thx , 我㩒Esc 快得濟睇唔切衣段說明
咁我好彩搶到張樹上treasure map
公開戰局嘅話小心外掛搞你……
見過有外掛起藏寶圖指向範圍嘅四個位置都放晒箱想害人畀人del ac……
d外掛狗真係玩到冇嘢好玩
我到衣家都唔識點搞私人戰局⋯⋯
但有時入場做日任Only / 刷資木票都俾人炸到飛起
唔搞私人戰局就唯有遇到外掛即刻轉戰局,但中咗外掛set嘅陷阱都係有機會封ac
thanks
一陣買黎玩,希望啱玩
傳教成功
之前玩到荒島個章棄咗
前排重玩返
玩到聖丹尼 真係絕世神作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞