《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (3) 7月有新料 (續)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
烈風正拳宇宙唔用得
斷空我空B
個主角玩截拳道咁厚咁大部機俾佢攞左黎打拳
機戰FF又係經典
打保士達基地,大size機入唔到去打
靠saveload寶少支飛翔炮唔好被切同埋低命中石破天驚拳打
因為之前地形補正好重要 森林有+15% 山地+30% 研究所 軍事設施送埋HP/EN
V我打完成篇絕大多數地形都係+-0% 最多+-10% HP/EN回復地形冇比加埋本身又大平賣
除左會限制移動力根本冇可用之處 咪變左識飛=好
部機愈變愈大 反而初始形態最型
D除咗Z同ZZ,加美尤揸nu or 量產 nu都可以同hi阿寶仲有捷度出合體技
想俾加奶油渣UC爆綠光
機戰D 5大NT只要揸 nu系機體就可以瘋狂浮游砲合體技

阿寶馬沙,馬沙加美尤,阿寶嘉美尤,阿寶馬沙嘉尤,阿寶嘉美尤捷度,嘉美尤捷度,馬沙嘉美尤哈曼,嘉美尤哈曼,捷度哈曼,嘉美尤捷度哈曼

但沙薩比夜鶯同卡碧尼就冇合體技

嗰時升爆哂佢哋5個射擊再唱歌buff氣buff stat匿到勁遠射到完美老豆仆街,仲惡過FDS同真龍真三一
天獄幾部都改柒曬
bgm 響起 do do do du do lu du lu du

墮lin 劍
仲有四年就黎alpha3面世20周年
求求寺田比部高清版dis我睇得唔得
近年好似連海戰都小左?
呢個相信係每個機戰迷既願望
呢個爛鳩伏筆講左咁多年都仲未見人
真的很能on9
吹得再大d丫
斷空我夾埋忍係BBCB
諗番起2OG勁多海戰
真係好鬼麻煩
2og玩地上線打到燥
一堆人唔識飛都算
識飛嘅仲要成班都係空B
命回低到痴線
ex-hard關關都sl 到傻
Vxt 玩家:原來隻game有地形同海陸空
你班友個個對呢隻GAME好多期望咁
因住希望越大失望越大
利申:衰過VXT 都會照買當情懷
風系魔裝機 仲有大大隻翼個d 空b
srx exex雀 空a
你就知佢痴撚線 為削而削 意淫自己野
仲好意思講winky超級系宇b
最後都係睇有咩參戰 劇情嗰啲佢唔太差已經係Bonus
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞