《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (3) 7月有新料 (續)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
千歲咁大對野都唔撚搖
負責人設果條友一定好嬲
我畫到咁大你淨係爆鈕
呢個真係過份 玩家想要咩 佢實知
不過vxt我最鍾意魔法少女 清純可愛系

騎士魔法參戰有望
三個女主最pure係佢
今集機戰初步估計

:又到新一集機械人大戰既時候,我地再次歡迎阿寶、甲兒、龍馬、嘉美尤同埋破嵐萬丈一齊參與

當然,今次仲有高人氣,又近期回歸常駐既座間翔、西布朗/金凱度出席

我地係人氣取向,粒粒皆星,所以今次再邀請獅子王凱、高屋法子、杜門卡遜再次出席。另外,亦搵左久違既老朋友,分別係葵豹馬、丹巴、藤原忍、羅姆大哥

當然啦,我地亦有一班年輕偶像,注入新人氣,分別係魯魯修、樞木朱雀、剎那、飛鳥真、相良宗介。

而我地希望搵曾經參與,但未正式加入既早瀨浩一、真壁一騎,不過仲未確定啊

當然仲有更多心水名單,好似熱氣巴沙拿、西蒙、奇利哥、希羅、巴納吉、哈薩威、鐵華團,但佢地參與與否,仍係未知之數
西布頓先啱
但機戰個twitter 開左好耐
高橋李依出黎講我就信啦
Gaiking , fafner , 機動神腦 , 志雷馬 , 翼神
是但兩套有就心足
始終都係嗰日有咩嘉賓,先至有機會估到有邊套新作。
咁生面口聲優RT都可以判斷到嘅
X唯一亮點
EMT好似唯一可以入機戰既機會?
EMT應該仲有revisions同listeners
內田雄馬 MD
逢坂良太 VVV 白銀 銀河騎士傳
花江夏樹 AZ
入野自由 地球隊長
上村祐翔 國家隊
小林裕介 彗星唔知乜鳩
島崎信長 大淫蕩! LOGOS
河西健吾 鐵血
阿座上洋平 黑骸 櫻戰
宮野真守 信長 銀河美少年 銀英
暫時數到咁多
唯一一次直接估到咪係機戰V, 當時生放無端端有水樹奈奈
人人都估到係天使與龍
X佢果陣特登收埋左,因為一講左就知有飛雲
唔係幾想白銀入機戰
悶到抽筋
女既
石原 鴨川
本渡楓 三聖星
華哥 滿月
emt 騎士魔法
諗得少好多
啲機又唔係勁
個故又無特別話想用機戰Magic去救
良太 大西 tolove人設 d機郁得柒下柒下
係我而家對套野既印象
連個故up咩都唔記得先好野
我覺得佢係低能
原創主角低能諗起米神先 阿拉德 打牌個個 甚至吼太都未輪到魔法少女囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞