《超級機械人大戰30》2021年發售!!! (3) 7月有新料 (續)

1001 回覆
6 Like 6 Dislike
真係自軍阻住佢好似係得第4次火星度阻住佢ko柒柒南
但第4次時白河愁同自軍打都好似係為左自軍唔好步柒柒南後塵被力量吞噬,點知輸撚左,之後令身為外星人既樞密院使者既貓面放棄和談,地球同guest 陷入戰爭泥沼
去到後面有得無限開憑依
又未至於要雪嘅
反而黑長直部機就真係想雪啦
去到後面拎哂隱藏武器都好明顯唔夠力
七大好勁
靈峰唔錯
超魔裝機勁
修國雙子勁
考慮戰鬥力其實其他3神必出

純粹9up
黑直長同モ二カ簡唔中會出
只係為睇cut in
デュラクシール其實唔勁,移動後得招飛彈可以打遠少少,其他時間要企定定做炮台只係好挨得打
我係鐘意部機同綠髮皇子先用
可以考慮裝番個修理/補給裝置比佢做奶媽嘅
真係怕死應該得小丑
司教王會削自己條命打城管隊 斷罪者比人當做棄子都照做
佢兩個冇自己專用機一黎嘍囉 二黎預算
大司教黎講
博士同魔神官搞掂調和結界 濕婆神可以復活
教母復活調和神
老納有d嘍囉 但都叫幫到教母手既
小丑整佐攻靈機系統
最柒一定係斷罪者 堆反骨仔一個都殺唔到
比佢低階既司教
司教王令到炎地憑依
阿爺令到創造神既力量顯現到小小出黎
遠比佢有用
ex琉璃iss之後同佢打
第4次自軍堅持要打柒博士唔分場合
魔2阻佢殺教母
夜風好一般但又強制出擊
泉改二唔錯 奶媽
超魔裝機不死身喎
玩法係掉佢上去比人打吸血反擊
求斷空我、天使龍
因為佢係女主角冇得唔練
金毛部機本身都勁但係轉大叔揸就廢咗
衝住佢係大波黑長直有成4個乳搖cutin係值得練既
奧加招大基礎去到8000係勁 又早用
金毛仔練到最後仲有達人 變相1.3倍攻
大叔基礎格射高d但覆蓋唔到呢1.3倍
但依然都打得
我既玩法係衝入敵陣,一turn 內掃低哂班卒,等後面班卒行過黎再一turn 掃低,計過下一個敵方turn 會比人先攻就唔會行住
就算受傷都唔扣得多、所以冇用修理裝置

教團個ヨーテンナイ匿埋咁耐唔知有冇搵2個崇侍同班大司教補下魔力呢
還我SRX啊屌你
其實呢集最有效率應該係七大學援護痴埋一舊衝上去殺巨人
崇使唔清楚 大司教係冇得見預言者
有得見博士就唔洗去獵殺其他大司教去套料挖佢出黎
https://youtu.be/9FyYaD_5ztE
寺田: 搖到你地頭暈都仲得
想佢og出場繼續搖
而且都幾慘下 17歲同節子最後感覺都有救贖
係佢冇 og比個好結局佢
alpha3路線最後通靈見到妹同金毛之類
幼稚園果陣睇呢套超音戰士要星期日9點起身
成日都起唔到身
都唔知仲有冇得出場
分分鐘一句留返喺拉基亞斯維持治安當交待咗
MD得サキト有暗示過係統夜同學
崎斗原本諗住出 但整唔切
黑長直都9成係咁 只不過我想佢搖
講開福利
依家好似得番OG有得大搖特搖
版權就少咗好多
叮噹參戰就有睇頭喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞